در گفتوگو با رئیس هیأت مدیره گلنان پوراتوس مطرح شد: لزوم آموزش و تقویت آن در حوزه نانوایی نان از دیرباز قوت غالب مردم ایران بوده و جایگاهی ویژه در فرهنگ و سفره ایرانیان داشته و دارد اما با وجود این اهمیت و نقش مستقیم نان در سلامت جامعه، آموزش در زمینه نان در کشور ما ضعیف است و بسیاری از کودکان و جوانان و افراد علاقهمند، اطلاعات کافی درباره نان، انواع آن، ارزش غذایی و نحوه پخت آن ندارند. | |
١٣:٤٤ - چهارشنبه ٥ ارديبهشت ١٤٠٣ | متن کامل >> |
دبیر انجمن تولیدکنندگان ماشینآلات پخت نان و شیرینی: امیدوارم آموزش نانوایان تداوم داشته باشد دبیر انجمن تولیدکنندگان ماشینآلات پخت نان و شیرینی گفت: اولین دوره پیوسته در آکادمی ملی نان ایران برگزار شد. | |
١٣:٤٢ - چهارشنبه ٥ ارديبهشت ١٤٠٣ | متن کامل >> |
تقویت ارتباط با مشتری، نقطه قوت پیشرفت شرکت آرد نادر مدیرعامل کارخانه آرد نادر گفت: با توجه به میزان اهمیت پارامتر کیفیت که مهمترین عامل جهت جذب و مهمتر از همه نگهداشت مشتری و خوشنامی و پاسخی درخور اعتماد مشتری است، مجموعه ما تمام تلاش خود را جهت تهیه مواد اولیه برای این عزیزان با مشخصات کیفی و آزمایشگاهی استاندارد که متناسب با مصرف این صنف باشد، انجام میدهد که البته در صورت ایجاد بستر مناسب واردات گندمهای مرغوبتر، قطعاً ترکیب تخصص و تجهیزات ما با این گزینه، شرایطی ایدهآلتر را فراهم میکند. | |
١٣:٣١ - چهارشنبه ٥ ارديبهشت ١٤٠٣ | متن کامل >> |
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | صفحه بعدی >> |
طراحی وب سایت آریایک توسط aryanic highportal aryanic