ارسال به دوست  نسخه چاپي 

مهندس امیرحسین علم‌الهدی، مدیر تولید تک نان:

در روش تولید صنعتی نان، کیفیت افزایش و هزینه تولید کاهش می‌یابد

نان پرارزش‌ترین ماده غذایی در اغلب کشورها به شمار می‌رود و با اینکه جمعیت ایران حدود یک درصد جمعیت جهان است اما حدود 5/2 درصد گندم جهان را مصرف می‌کند.

 

مهندس امیرحسین علم‌الهدی، مدیر تولید واحد صنعتی تک نان با ذکر مطلب فوق افزود: نان کالایی است که در الگوی مصرفی تمام خانواده‌های ایرانی وجود دارد و دقت در تولید آن باعث استفاده بهینه از منابع ملی می‌شود. در این راستا راهکاری به نام تولید نان صنعتی، باعث می‌گردد که با بسته‌بندی و نگهداری دقیق و صحیح نان، زمینه‌های لازم برای کاهش ضایعات و حرکت به سوی خودکفایی گندم، مهیا شود.

وی با بیان اینکه با صنعتی کردن تولید نان به لحاظ صرفه‌جویی در هزینه دستمزد، ضمن بهبود کیفی نان هزینه نهایی تولید نیز به شکلی چشمگیر کاهش خواهد یافت و در نهایت با ایجاد زمینه‌های مساعد در راستای کاهش ضایعات نان می‌توان مانع اتلاف سرمایه‌های ملی گردید، خاطرنشان کرد: همچنین در تولیدهای صنعتی دقت می‌گردد که مواد‌ مغذی کافی، پخت صحیح و بهداشت در پروسه تولید رعایت گردد که مصرف‌کنندگان در هنگام انتخاب نان، باید بدان توجه داشته باشند.