ارسال به دوست
نسخه چاپي
خبر خوش رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران برای نانوایان:
خرید 30 تنی خمیرمایه برای جبران کسری نانواییها
مدتی است که خمیرمایه و گران بودن این محصول، نانوایان را با چالش جدی روبهرو کرده و متأسفانه میتوان گفت معضلی که مانع فعالیت نانواییها شده، نبود خمیرمایه و گران بودن آن است!
در این راستا، بیژن نوروزمقدم، رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران در گفتوگو با نگاه هستی تصریح کرد: مشکل کمبود خمیرمایه را به استانداری و سازمان صمت استان تهران اعلام کردیم و پس از پیگیریها، قرار بر این شده که شرکت خمیرمایه رضوی، 30 تن خمیرمایه به ما بدهد و شرکت تعاونی ما نیز اعلام آمادگی برای خرید کرده است. وی افزود: در حال حاضر نانوایان برای تولید نان، خمیرمایه کم میآورند و سهمیه فعلی، جوابگوی نیازشان نیست. هر نانوایی سنتی بنا بر نوع نان، بین 5 تا 10 کیسه خمیرمایه در ماه مصرف دارد و بر این اساس برای نانواییهای بربری و سنگک حدود 9 تا 10 کیسه و برای تافتون و لواش 5 تا 6 کیسه خمیرمایه در نظر داشتیم که در حال حاضر 3 کیسه به بربری و سنگک و 2 کیسه به تافتون و لواش تعلق میگیرد. رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران خاطرنشان کرد: اگر توزیع به درستی انجام شود و به میزان مورد نظر بتوانیم خمیرمایه بخریم، مشکل کمبود این ماده در نانواییها حل خواهد شد و امیدواریم به دلیل کمبود این محصول، قیمت آن مجدداً بالا نرود. خبرنگار: لیلا صنوبری