ارسال به دوست
نسخه چاپي
مدیر تحقیق و توسعه شرکت بهمالت:
پودر مالت روشن، پرکاربردترین محصول برای تولید نان سنتی
مدیر تحقیق و توسعه شرکت بهمالت بیان کرد: از پرکاربردترین محصولات بهمالت برای نانوایان سنتی، پودر مالت روشن است. این بهبوددهنده، بسته به قوی بودن آرد، بین 0/5 تا 2 درصد به خمیر اضافه میشود و خمیر را سستتر میکند.
مریم رستمی در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی گفت: از آنجا که آردهای قوی این روزها دردسری بزرگ برای نانوایان سنتی شدهاند و بر خلاف گذشته که آردها بیشتر سست بودند، راه حل مؤثری پیش روی نانوایان نیست، آنها به حدف نمک از خمیر روی آوردهاند که علاوه بر بیمزه کردن نان، در کاهش کیفیت آن نقش بسزایی دارد. این در حالی است که با اضافه کردن پودر مالت روشن، میتوان علاوه بر نگه داشتن نمک در خمیر، نانی با ماندگاری بالا، طلاییتر و خوشمزهتر داشت. وی درباره عرضه محصولات این شرکت در حوزه نانهای سنتی تصریح کرد: محصولات ما در بستهبندیهای ۱۰ و ۲۵ کیلوگرمی کیسهای عرضه میشود و نانوایان میتوانند با روشهای مختلف اعم از پست یا باربری، آن را تحویل بگیرند. شایان ذکر است تاریخ انقضای پودر مالت روشن، دو برابر آرد است و میتوان مدت بیشتری آن را نگه داشت. مدیر تحقیق و توسعه شرکت بهمالت اضافه کرد: پودر مالت روشن، یک بهبوددهنده طبیعی است و همان پودر جو جوانهزده و خشک شده است، از این رو از نظر فنی، ماده شیمیایی صنعتی حساب نمیشود و مصرف آن در نانوایی بلامانع است. جو پس از جوانهزنی سرشار از آنزیم و ویتامینهای مختلف میشود که در نانوایی کاربرد فراوان دارد. بستهبندیهای جعبهای ۲۰۰ گرمی پودر مالت برای مکملهای ورزشی و خانگی در فروشگاههای سلامت ارگانیک و عطاریها وجود دارد که نانوایان برای تست میتوانند از آنها استفاده کنند. رستمی در ادامه درباره ارتباط با مشتریان اظهار کرد: شرکت بهمالت همیشه با حضور در نمایشگاههای مرتبط، چاپ مقالات و آگهیهای تبلیغاتی در مجلات تخصصی مانند نگاه هستی و برگزاری دورههای نانوایی در شهرهای مشهد، اصفهان، شیراز، تهران و کرج، سعی در معرفی و آشنا کردن نانوایان با محصولات داشته است و همیشه پشتیبان و پاسخگوی مشتریان از طریق تلفن و سایر روشهای ارتباطی هستیم. وی در پایان گفت: شرکت بهمالت همچنین بزرگترین تولیدکننده آرد جو و آرد چاودار با دو علامت سیب سلامت از وزارت غذا و دارو و استاندارد ملی است که در هر دو نوع نانوایی سنتی و حجیم استفاده میشود. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران