ارسال به دوست نسخه چاپي
خمیر منجمد نان و استقبال از آن در بازار
تنوع در تولید نان، امروزه در تمام کشورهای دنیا دیده میشود اما نکتهای که باید به آن توجه داشت، این است که مصرفکننده بتواند در سریعترین زمان ممکن، نان گرم مصرف کند. در همین راستا، تولید و عرضه خمیر منجمد، چند سالی است در تمام دنیا و البته در ایران مشاهده میشود. گفتنی است این محصولات تا حد زیادی هم رضایت مشتریان را از نظر عطر و طعم خوب هنگام تکمیل پخت، به دنبال دارد ضمن آنکه ضایعات نان را هم کاهش میدهد.
استفاده از خمیرهای منجمد در برخی از واحدهای نانوایی حجیم و نیمهحجیم، مورد استقبال مردم و مشتریان قرار گرفته است چراکه میتوانند طعم نان تازه را در هر زمانی بچشند اما شرایط نگهداری خمیرهای منجمد باید به گونهای باشد که به بافت و حجم نان آسیب نرسد. برخی از کارشناسان ادعا میکنند که خمیر منجمد میتواند کاهش ضایعات نان را در سطح کلان به دنبال داشته باشد و تولید نان را مقرون به صرفه میکند بنابراین این نوع تولید نان، یک نوآوری است که البته در کشورهای اروپایی سابقه طولانی دارد و در ایران هم با توجه به ذائقه مردم، تا حدودی مورد توجه قرار گرفته است اما جا افتادن فرهنگ مصرف آن در جامعه، نیازمند زمان و فرهنگسازی است.