ارسال به دوست نسخه چاپي
کمپانی AKFP نشاسته سیبزمینی را به صنایع غذایی آمریکای شمالی معرفی میکند
به گزارش نگاه هستی به نقل از bake mag، کمپانی AKFP اعلام کرده است که در حال حاضر نشاسته سیبزمینی بومی و نشاسته سیبزمینی از پیش ژلاتینه شده آلمانی را به صنایع غذایی آمریکای شمالی عرضه میکند.
این نشاستهها حاوی مقادیر بسیار بالایی، در واقع بیش از 99 درصد آمیلوپکتین (نوعی پلی ساکارید) هستند که به تولید محصولات نانوایی، سوپها و سسها، سسهای سالاد، چاشنیها، میانوعدهها، جایگزینهای گوشت و غیره، با کیفیت بالاتر کمک میکند. رئیس AKFP میگوید: این سطح بالای آمیلوپکتین با پرورش یک نوع سیبزمینی به طور خاص برای این منظور و با استفاده از تکنیکهای سنتی و نه اصلاح ژنتیکی به دست میآید. این نشاستهها ویژگیهای عملکردی بسیار خوبی ارائه میکنند و بدون اصلاح ژنتیکی و گلوتن و سازگار با معیارهای مرتبط با برچسب تغذیهای سالم هستند. چنین نشاستههای افزودنی طبیعی، از انتخابهای سالمتر و بهتر شما حمایت میکنند و امروزه بسیاری از مصرفکنندگان به دنبال آن هستند. هر دو نوع نشاسته سیبزمینی و نشاسته سیبزمینی از پیش ژلاتینه شده، خاصیت ویسکوزیتی بالایی دارند. این نشاستههای سیبزمینی دارای طعمی خنثی با میزان ژلاتینه شدن بالا هستند که در نتیجه بافتی عالی، نرم و یکدست به همراه دارد. آنها برای ایجاد چسبندگی و ظاهری براق، شفاف، بافتی مناسب، ویسکوزیته بالا و ماندگاری طولانی استفاده میشوند.