ارسال به دوست  نسخه چاپي 

رئیس سازمان غذا و دارو تأکید کرد:

الزام تقویت نظارت بر تولید آرد

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به استانداردهای تولید گندم و آرد در کشور، نظارت‌ها با تمام توان از طریق آزمایشگاه‌های جامع سازمان غذا و دارو در حال انجام است.

 

بهرام دارایی در گفتوگوی اختصاصی با نگاه هستی بیان کرد: یکی از وظایف سازمان غذا و دارو، حفظ سلامت غذا است که این امر باید با سرعت و دقت انجام شود و البته به زیرساختهایی در این راستا نیاز دارد.

وی افزود: در 10 سال گذشته، سازمان غذا و دارو به همراه بازیگران مهمی از جمله معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اقداماتی را به منظور ارتقای سلامت غذا انجام داده است که پس از سه سال، در پی به سرانجام رساندن آن هستیم.

دارایی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه با معاونت علمی و فناوری ریاست جهوری و معاونت فناوری وزارت بهداشت اظهار کرد: به دنبال تسهیل کسبوکار، کمک به حوزههای مختلف و تأمین سلامت محصولات کشاورزی هستیم که مسلماً تلاش و حمایت وزیر جهاد کشاورزی و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، در سلامت و امنیت غذایی، بسیار مؤثر خواهد بود.

معاون وزیر بهداشت با تأکید بر اینکه گندم و برنج، قوت لایموت مردم هستند، تأکید کرد: سالها در تولید گندم به دلیل شرایط اقلیمی، خودکفا بودیم اما در سال گذشته واردات داشتیم لذا باید پروسه تولید را ساماندهی کنیم.

به گفته وی، تمام استانداردها به لحاظ میزان سموم باقیمانده در محصولات به ویژه گندم و برنج، رعایت و سلامت آنها تضمین میشود و با توجه به جایگاه گندم و برنج در سبد غذایی ایرانیان، الزامات بهداشتی باید به خوبی رعایت شود.

رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر افزایش کنترلها تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی با تمام توان نظارت را انجام میدهد. البته که در این زمینه، سازمان غذا و دارو هم نقش کلیدی دارد و همچنین تعاملی تنگاتنگ با وزارت جهاد کشاورزی داریم.

دارایی در پایان با بیان اینکه با تجهیز مراکز آزمایشگاهی، نظارتها تقویت خواهد شد، گفت: امروز از طریق شبکه ملی آزمایشگاهی که یکی از سامانههای سازمان غذا و دارو است، این نظارتها در حال انجام است و 400 هزار آزمایشگاه در حوزه نظارت بر غذا فعال هستند و البته در این میان، موازیکاریهایی هم وجود دارد که امیدواریم با اصلاح قانون، این مشکلات مرتفع شود اما با قاطعیت میگویم سلامت مردم برای ما کلیدی و حائز اهمیت است.