ارسال به دوست  نسخه چاپي 

کارشناس فنی بهداشت محیط وزارت بهداشت:

کمترین میزان رعایت نکات بهداشتی در نانوایی‌های سنتی/ نانوایان از زدن ماسک امتناع می‌کنند

از سال ۹۸ که شیوع کرونا به طور رسمی در کشور اعلام شد، نانوایان لحظه‌ای در تولید و تامین نان مردم درنگ نکردند و در هر شرایطی پای تنورهایشان ایستادند. شاید آمار ابتلا به کرونا در میان نانوایان اندک باشد اما به گفته محسن فرهادی، کارشناس فنی بهداشت محیط وزارت بهداشت، عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی همچنان در واحدهای نانوایی رتبه نخست را دارد!

 

فرهادی در این باره بیان کرد: فاصله‌گذاری اجتماعی، در واحدهای نانوایی کمتر رعایت می‌شود و کارگران نانوایی حتی  آن‌هایی که واجد شرایط هستند، از زدن ماسک امتناع می‌کنند و این موضوع باعث شده این واحدها در گروه مکان‌های پرریسک انتقال کرونا قرار گیرند.

وی افزود: آنچه برای مسئولین بهداشت محیط حائز اهمیت است، رعایت پروتکل‌های بهداشتی است که متاسفانه در واحدهای نانوایی کمتر به این موضوع پرداخته می‌شود. واحدهای نانوایی از مهمترین مراکز تجمع افراد در طول شبانه‌روز هستند لذا انتظار می‌رود نانوایان به این موضوع بیش از پیش توجه کنند چرا که در غیر این صورت طبق قانون با آن‌ها برخورد خواهد شد.

فرهادی خاطرنشان کرد: بهداشتی بودن فضای واحد نانوایی، برای بهداشت محیط بسیار حائز اهمیت است و این نکته‌ای است که باید در واحدهای نانوایی در رأس توجه قرار گیرد.