ارسال به دوست نسخه چاپي
تولید نان کامل، به فرهنگسازی نیاز دارد
هاشم قاسمیزاد به همراه برادرانش از سال ۶۴ شروع به تولید آرد کامل کردهاند و امروز توانستهاند از تولیدکنندگان موفق آرد کامل باشند.
قاسمیزاد در خصوص سالهای فعالیت خود به خبرنگار نگاه هستی گفت: در دهه ۶۰ که فعالیت خود را شروع کردیم، توانستیم با هر مشقتی که بود، آرد کامل ارائه کنیم اما چون گندم سهمیهای به ما تعلق نمیگرفت، این واحد تولیدی در سال ۷۰ تعطیل شد. وی افزود: از ۵ سال پیش اما شروع به تولید آرد کامل برای نانواییهای استان آذربایجان شرقی کردیم و به تدریج توانستیم فعالیت خود را ادامه دهیم. قاسمیزاد که اکنون در یک واحد نانوایی مشغول به کار است، بیان کرد: یکی از اصلیترین مشکلاتی که در این سالها با آن مواجه بودهایم، این است که به ما مجوز تولید نان نمیدهند و ما نان را در واحد دیگری پخت میکنیم و با تمام سختیها و چالشها، دست از فعالیت خود نخواهیم کشید. وی با بیان اینکه مردم از تولید نان این واحد نانوایی رضایت دارند، تصریح کرد: علیرغم اینکه مردم ارومیه نان سفید دوست دارند اما به تدریج با خاصیت نان کامل آشنا شدند و اکنون نانوایی ما از اقبال بسیار خوبی برخوردار است هر چند که قیمت تولید نان کامل، متأسفانه اجازه نمیدهد هر قشری توان تهیه آن را داشته باشد. قاسمیزاد در پایان گفت: مردم از کیفیت نان این نانوایی بسیار راضی هستند و به نظر میآید تولید نان با آرد کامل، به زمان برای پذیرفته شدن از سوی مردم نیاز دارد.