ارسال به دوست  نسخه چاپي 

عضو کمیسیون فنی اتحادیه نانوایان تهران:

برخی از مراجعه‌کنندگان برای دریافت جواز، غیرفنی هستند

عضو کمیسیون فنی اتحادیه نانوایان تهران گفت: مسئولیت کمیسیون این است که از اشخاصی که برای جواز مراجعه می‌کنند، به طور عملی و تئوری امتحان بگیرد.

 

حسنی در گفت‌وگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: پس از تأیید صلاحیت نانوایان، در هیأتی هفت نفره بررسی می‌شود که این نانوا می‌تواند جواز نانوایی بگیرد یا خیر.

وی افزود: از آن‌هایی که جوازشان از 6 هزار بیشتر است، تعهد می‌گیریم که در کلاس‌های سازمان فنی و حرفه‌ای که حدود 40 ساعت است، شرکت کنند در غیر این صورت، مجدد بررسی‌های لازم انجام خواهد شد.

عضو کمیسیون فنی اتحادیه نانوایان با اشاره به متراژ 60 متر برای واحد نانوایی تصریح کرد: متراژ 60 متر، استاندارد است چرا که در یک واحد نانوایی، فضای مناسب برای استراحت نانوایان باید وجود داشته باشد.

حسنی در پایان گفت: متأسفانه برخی از مراجعه‌کنندگان، شناختی از تولید نان ندارند و چون سایت باز است، همه افراد از هر قشری می‌توانند متقاضی باشند و اگر به آن‌ها جواز واحد نانوایی ندهیم، توبیخ می‌شویم! البته به ما گفته شد برای این دسته از افراد، مباشر تعیین کنیم اما با این روال، افراد متخصص در این حرفه، کم می‌شوند.