ارسال به دوست نسخه چاپي
وزیر جهاد کشاورزی در بازدید از مرکز نوآوری صنعت غذا و سیلوی تهران:
صنعت نان، نیازمند نوآوری است
مرکز نوآوری صنعت غذا این بار میزبان دکتر ساداتینژاد وزیر جهاد کشاورزی و دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری بود. در این بازدید، دکتر ساداتینژاد و دکتر ستاری به بازدید از بخشهای مختلف مرکز نوآوری صنعت غذا پرداختند و با گروههای استارتآپی حاضر در مرکز گفتوگو کردند.
در ادامه و پس از بازدید از سیلوی تهران، نشستی در محل اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران با حضور برخی دیگر از مسئولین برگزار شد. در این نشست، دکتر بهشتی، سرپرست معاونت نوآوری و تجاریسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: نیاز امروز شهرها، نوآوری است و در همین راستا کارخانههای نوآورانه بسیاری راهاندازی شده که از آن جمله میتوان به کارخانه آزادی اشاره کرد. وی در ادامه درباره مرکز نوآوری صنعت غذا اظهار کرد: مرکز نوآوری صنعت غذا در مجموعه اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان قرار دارد و این مرکز، یکی از دستاوردهای خوبی است که امیدواریم با اجرای فاز دوم و سوم آن، بتوانیم برنامههای جدید را در دستور کار قرار دهیم که در توسعه زیستبوم نوآوری، نقش کلیدی را ایفا خواهد کرد. بهشتی با اشاره به حضور شتابدهندهها در این مرکز بیان کرد: در حال حاضر، 11 شتابدهنده در این مرکز حضور دارند و امیدواریم با حضور و حمایت بخش خصوصی، این مرکز بیشتر از گذشته فعال شود. در ادامه عباس ارشدی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان تهران گفت: سیلوی تهران در سال 1314 تأسیس شد و در آن سالها، ظرفیت این سیلو مطابق با جمعیت تهران بود. در سالهای گذشته نیز با توجه به پتانسیل این مجموعه، راهاندازی مرکز نوآوری صنعت غذا در دستور کار قرار گرفت که در این مسیر مرحوم شیخ زینالدین تلاش بسیار کردند و در ادامه دکتر صالحی نیز زحمات بسیار کشیدند و اکنون دکتر بهشتی در رشد این مجموعه نقش بسزایی خواهند داشت. وی با اشاره به موقعیت استراتژیک سیلوی تهران تصریح کرد: این سیلو یکی از مراکز استراتژیک تأمین گندم استان تهران است و با توجه به اختلاطهای مناسب آن، بیشتر کارخانههای آرد استان تمایل دارند گندم را از این سیلو تأمین کنند. در پایان ساداتینژاد، وزیر جهاد کشاورزی نیز خاطرنشان کرد: با ایجاد مرکز نوآوری صنعت غذا در این مجموعه موافق هستم چرا که صنعت غذا و نان ایران، نیازمند نوآوری است و مرکز نوآوری صنعت غذا، بهترین بهانهای است که از طریق آن بتوانیم هیاهوی جمعیتی را در حوزه نوآوری ایجاد کنیم. وی افزود: امیدواریم با مذاکرات بخش خصوصی، سرمایهگذاری خوبی در حوزه نان کشور انجام شود. ساداتینژاد اضافه کرد: باید سازوکارهای اجرایی برای حضور شرکتهای دانشبنیان در صنعت غذا را ایجاد کنیم.