ارسال به دوست  نسخه چاپي 

مسئول فنی کارخانه آرد بهنان قزوین:

بررسی کیفیت آرد در واحد R&D کارخانه بهنان

مسئول فنی کارخانه آرد بهنان قزوین گفت: یکی از اقداماتی که در کارخانه آرد بهنان انجام می‌شود، این است که آرد پیش از ارسال، در آزمایشگاه پخت مورد آزمایش و بررسی قرار می‌گیرد.

 

مرضیه مهران‌فرد در گفت‌وگو با خبرنگار نگاه هستی تصریح کرد: پس از اطمینان از کیفیت آرد، ارسال آن به واحدهای نانوایی انجام می‌شود و در صورت بروز سستی یا هر مشکل دیگری، تغییراتی را در دستور کار قرار می‌دهیم.

وی با اشاره به پیگیری‌ها جهت رضایت مشتری بیان کرد: یکی از نکاتی که در این کارخانه برای ما بسیار اهمیت دارد، رضایت مشتری است. در همین راستا به صورت رندوم از واحدهای نانوایی بازدید به عمل می‌آوریم و با نظرسنجی از مشتریان، اصلاحات کیفیت آرد را در دستور کار قرار می‌دهیم.

مهران‌فرد در ادامه درباره رضایت مشتریان از کیفیت آرد این کارخانه اظهار کرد: به نظر من درصد قابل توجهی از مشتریان از کیفیت آرد این کارخانه رضایت دارند و در بخش R&D نیز مطالعات روی آردهای تولیدی انجام می‌شود.

مسئول فنی کارخانه آرد بهنان در پایان گفت: هدف ما جلب رضایت مشتری است و بر اساس کیفیت گندمی که برای کارخانه ارسال می‌شود، می‌توانیم محصولی با کیفیت صد درصدی تولید کنیم.