ارسال به دوست  نسخه چاپي 

مسئول کنترل کیفیت کارخانه آرد بهنان قزوین:

بررسی گندم از بدو ورود به کارخانه تا تولید آرد باکیفیت

مسئول کنترل کیفیت کارخانه آرد بهنان قزوین گفت: از بدو ورود گندم به کارخانه، انجام تمام آزمایش‌های مربوط به گندم در دستور کار قرار می‌گیرد.

 

سمیه نادری در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: گلوتن، ایندکس و سایر فاکتورها در فرایند ورود گندم به کارخانه مورد بررسی قرار میگیرد و پس از آن با توجه به اینکه اختلاط گندمها بر کیفیت آرد اثرگذار است، گندمها جداسازی شده و بر اساس کیفیت در 7 سیلو ذخیرهسازی میشوند.

وی افزود: گندمها پیش از نگهداری در سیلوها، در چندین مرحله تمیز شده و بعد از آن هم اختلاط انجام میشود و با آزمایشهایی، میزان کیفیت گندم بررسی و برای ورود به خط تولید چهار نوع آرد ستاره، بربری، تافتون و لواش و سنگک آماده میشود.

مسئول کنترل کیفیت کارخانه آرد بهنان قزوین درباره خدمات مشتریمداری این کارخانه اظهار کرد: در این کارخانه، آزمایشگاه پخت راهاندازی شده است و آرد پیش از ارسال، از سوی مهندس مهرانفرد مورد آزمایش قرار میگیرد و پس از آن هم از واحدهای نانوایی بازدید میکنیم تا در صورت بروز مشکل احتمالی، به آن رسیدگی شود.

نادری در پایان گفت: برای ما کیفیت گندم و آرد، بسیار حائز اهمیت است و تلاش میکنیم آردی باکیفیت تولید شود چرا که سلامت محصول، در نهایت سلامت جامعه را به دنبال دارد.