ارسال به دوست  نسخه چاپي 

رئیس هیأت مدیره شرکت آردسازی شمس آذر:

مجتمع غذایی شمس آذر، پیشگام در توسعه اقتصادی استان قـزوین

مجتمع تولیدی شمس آذر با سابقه‌ای نزدیک به نیم قرن در زمینه تولید انواع آرد و ماکارونی، تنها شرکت تولیدکننده ماکارونی در استان قزوین است که تأثیر بسزایی در چرخه اقتصاد و رونق آن در این استان دارد.

 

 

رئیس هیأت مدیره کارخانه آردسازی شمس آذر گفت: کارخانه شمس آذر در سال 1357 با ظرفیت 180 تن در روز به بهرهبرداری رسید و در سال 1381، با مدیریت جدید و اصلاحات فنی و مهندسی روی خط تولید، ظرفیت آن با ماشینآلات جدید به مقدار تولید 500 تن در روز ارتقا پیدا کرد. امروزه مجموعه تولیدی شمس آذر به وسعت یک هلدینگ رسیده و شعبههای آن به فراتر از مرزها رفته است و بزرگترین پایانه صادراتی محصولات کشاورزی استان قزوین  و 4 کیلومتر خط ریل، سردخانه و سورتینگ در شهرستان آبیک با ظرفیت 30 هزار تن، سیلوهای نگهداری غلات با ظرفیت 20 هزار تن در شهرستان آوج، ماشینسازی (ساخت ماشینآلات ماکارونی)، سلفونسازی و کارتنسازی در شهرک صنعتی کاسپین، از جمله زیرمجموعههای هلدینگ شمس آذر است.

مهرزاد نجفیان در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی اظهار کرد: در سالهای بعد تصمیم گرفتیم به صنایع پاییندستی هم وارد شویم که در این راستا بالغ بر 3500 تن ماکارونی ماهانه در شمس آذر قزوین و شهرک صنعتی لیا تولید میشود و در صنایع کیک و کلوچه هم فعال هستیم.

وی افزود: در این کارخانه، انواع آرد تولید میشود اما بیشتر روی تولید آردهای خبازی و انواع ماکارونی تأکید داریم.

رئیس هیأت مدیره شرکت شمس آذر با اشاره به استراتژی مدیران اظهار کرد: بحران کشور ما در سالهای گذشته، بحران مدیریتی بوده و از لحاظ تربیت نیروی انسانی، کشور ما موفق نبوده است. بنده به عنوان یک مدیر، این استراتژی را در دستور کار دارم که با ثبات نیروی کار، آموزشهای لازم را برای آنها در نظر بگیرم. نیروی کار، مهمترین بخش یک ساختار تولیدی است.

این فعال اقتصادی درباره خدمات و رسالت اجتماعی کارخانه شمس آذر گفت: نگاه شرکت بر آن است که به حوزه برندینگ وارد شود و با شناسایی پتانسیل در این زمینه، توانستیم در حوزه فوتبال، تنها تیم دسته یک استان باشیم و به دنبال آن هستیم که به لیگ برتر صعود کنیم و از این طریق نشاط و دلگرمی را برای جوانان این استان به ارمغان بیاوریم. در واقع تعامل دوسویه است که منجر به همافزایی میشود.

وی درباره صادرات محصولات شمس آذر بیان کرد: محصولات این شرکت به کشورهای آفریقایی، حوزه CIS و کشورهای عربی صادر میشود و برند اول در کشورهای عراق و افغانستان هم هستیم.

نجفیان به چالشهای حوزه صادرات اشاره کرد و افزود: مشکل کشور ما، بیثباتی است. کشورهای دیگر، جایزه صادراتی دارند اما ما باید عوارض گمرکی بپردازیم و هر بار با چالش جدید و بدون پیشبینی کمبود مواد اولیه و کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش مواجه میشویم.

این فعال صنعت آرد درباره کیفیت گندم استان قزوین اظهار کرد: موضوع کیفیت در کشور ما نادیده گرفته شده است. نتیجه تحقیقات ما حاکی از آن است که باید در کشور مطالعات بیشتری در این زمینه انجام شده و به شاخصهای کیفی، بیشتر توجه شود چرا که بخش قابل توجهی از گندم ایران، مناسب خبازی نیست.

رئیس هیأت مدیره شرکت شمس آذر با اشاره به پایانه صادراتی شرکت شمس آذر تصریح کرد: برای پایانه صادراتی استان، پایانه ریلی راهاندازی شد که بالغ بر چهار کیلومتر ریل در حال افتتاح است و این امر برای استان قزوین یک مزیت است و بالغ بر 40 هزار میلیارد، امور دامی سود خواهد برد.

نجفیان در پایان خاطرنشان کرد: شرکت شمس آذر با ایده اثرگذاری و اثربخشی حرکت میکند و درصدد هستیم کارهای زیرساختی را در دستور کار قرار دهیم. ما معتقدیم آزادسازی باید یکباره انجام شود و دولت باید تصدیگری خود را کاهش داده و اجازه دهد بازار، خود را پیدا کند و در زمینه قیمتگذاری هم برای محصولی که در گذشته امتحان خود را پس داده و تجربه شکست را دارد، دولت باید بیشتر متمرکز شود.

 

خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران