ارسال به دوست نسخه چاپي
مسئول کنترل کیفیت کارخانه آرد وحدت قروه:
جامعه مسئولین کنترل کیفیت، نیازمند حمایت بیشتری هستند
مسئول کنترل کیفیت کارخانه آرد وحدت قروه گفت: در آزمایشگاه این کارخانه، سلامت مصرفکننده نهایی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و به همین دلیل است که نظارتها با دقت بسیار انجام میشود.
روناک محمدی در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: آزمایشگاه کارخانه آرد وحدت قروه از دو بخش شیمیایی و میکروبی تشکیل شده است و تمام آزمایشهای لازم، در این واحد آزمایشگاهی انجام میشود. وی با اشاره به غنیسازی آرد در این کارخانه تصریح کرد: با توجه به سلامت و امنیت غذایی مردم، غنیسازی آرد با آهن و اسید فولیک در آزمایشگاه کارخانه آرد وحدت قروه انجام میشود ضمن آنکه برای بهبود کیفیت، از بهبوددهنده هم استفاده میکنیم. مسئول کنترل کیفیت کارخانه آرد وحدت قروه درباره تکنولوژی آزمایشگاه این کارخانه گفت: آزمایشگاه این کارخانه از تکنولوژی بهروز صنعت آردسازی برخوردار است و تا جای ممکن، انواع آزمایشهای بهروز در این کارخانه انجام میشود. محمدی به مشتریمداری آرد وحدت قروه اشاره کرد و افزود: مدیریت کارخانه آرد وحدت قروه به طور مستقیم با مشتریان در ارتباط است و در صورت رصد مشکل احتمالی، در راستای رفع آن اقدام خواهد شد. وی با بیان اینکه کنترل کیفیت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، تصریح کرد: آرد، مهمترین ماده غذایی در کشور است به همین دلیل تلاش میکنیم آردی با کیفیت بالا به دست مصرفکنندگان برسد. مسئول کنترل کیفیت کارخانه آرد وحدت قروه در پایان گفت: با توجه به سیاستهای سازمان غذا و دارو، ما خواستار آن هستیم که توجه بیشتری به مسئولین کنترل کیفیت شود. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران