ارسال به دوست
نسخه چاپي
مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد شفق:
«کیفیت، تضمین سلامتی مردم»، شعار کارخانه آرد شفق است
مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد شفق گفت: آزمایشگاه این کارخانه از دو بخش شیمیایی و میکروبی تشکیل شده است و از آنجا که مرکز خرید تضمینی گندم در این کارخانه قرار دارد، تمام آزمایشهای لازم در حوزه گندم و آرد به طور دقیق در این آزمایشگاه انجام میشود.
بهار سیدابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: با توجه به اینکه در این کارخانه، مشتریمداری اولویت اصلی ما است، در تلاش هستیم تا گندم و آرد با دقیقترین روشها مورد آزمایش قرار بگیرد. وی با اشاره به کیفیت گندم در سال زراعی جاری اظهار کرد: خوشبختانه کیفیت گندم در سال جاری، عالی است و ما با اختلاط گندم داخلی و گندم خارجی، میتوانیم آردی مورد رضایت نانوایان تولید کنیم. مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد شفق در ادامه درباره نقش مسئولین فنی در آزمایشگاههای کارخانههای آرد تصریح کرد: شغل مسئولین فنی، بسیار استرسزا است و ما از لحظه تحویل گندم، تمام تلاش خود را به کار میبندیم تا بهترین آرد، تولید شود اما برخی از مشکلات مانند تحویل گندم دانهمرغی، مشکلاتی برای ما ایجاد میکند و منجر به افزایش ضایعات گندم میشود البته در مجموع در دو سال گذشته، وضعیت بهتر شده و جهاد کشاورزی و تعاون روستایی، در این زمینه با ما همکاری داشتهاند. سیدابراهیمی ادامه داد: ما برای رضایت مشتریان، روشهای مختلف مانند استفاده از بهبوددهندهها را به کار میگیریم تا در هر شرایطی بتوانیم آرد باکیفیت، تولید و عرضه کنیم. وی در بخش دیگری از گفتههای خویش با اشاره به ارتباط با مشتریان و خدمات پس از فروش بیان کرد: از آنجا که در کارخانه آرد شفق، تمام اصول تولید رعایت میشود، مشکل چندانی در کیفیت نداریم به طوری که آرد سنگک این کارخانه در تمام استان کردستان رتبه اول را دارد. اگر مشکلی هم ایجاد شود، در کوتاهترین زمان ممکن برطرف خواهد شد. مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد شفق در پایان گفت: از آقای جمال صالحی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کردستان، بسیار سپاسگزار هستم چرا که در راستای بهروزرسانی کارخانههای استان و تولید آرد باکیفیت، از هیچ حمایتی دریغ نمیکنند. خبرنگار: شبنم صیادی