ارسال به دوست  نسخه چاپي 

آنزیمی برای کاهش چربی و روغن

کمپانی Corbion یک آنزیم به نام Vantage 2060 را معرفی کرد تا به نانوایان کمک کند به طور ثابت محصولاتی با کیفیت بالا را در عین حال که مونو و دی‌گلیسیرید آن‌ها را حذف می‌کنند، ارائه نمایند چرا که بسیاری از خریداران به محتوای چربی محصولات نانوایی در برچسب تغذیه‌ای بسیار اهمیت می‌دهند.

 

به گزارش نگاه هستی به نقل از Baking business، مدیر بخش تحقیق و توسعه Corbion گفت: مصرفکنندگان نمیخواهند کیفیت محصولات مورد علاقهشان تغییر کند اما در هر حال ما ناگزیز هستیم به ایجاد تغییراتی هرچند اندک برای رسیدن به اهداف خود. تیم ما در Corbion به نوآوری خود ادامه میدهد تا به مشتریان کمک کنیم علیرغم همه این تغییرات، ثبات خود را حفظ کنند.

این محصول، کاهش روغن و چربیها را تا 60 درصد (دارا یا فاقد مونو و دیگلیسرید) ممکن میسازد، در نتیجه به کاهش مواجهه نانوایان با نوسانات قیمت مواد اولیه نیز کمک میکند.