ارسال به دوست نسخه چاپي
مدیر مجتمع شهر نان:
اولین مشتری نان، خانواده نانوا است/ رعایت بهداشت فردی و محیطی در مجتمع شهر نان
نانوایی شهر نان در منطقه نازیآباد تهران، از جمله واحدهای نانوایی است که توانسته در طی 5 دهه فعالیت خود، رضایت مشتریان را جلب کند. آنچه در این واحد نانوایی بیش از هر موضوع دیگری مورد توجه است، رعایت اصول بهداشت فردی و محیطی است که اعتماد مشتریان را در خصوص کیفیت نان تولیدی جلب میکند.
حاجی تاروردی، مدیر این واحد نانوایی و از نانوایانی است که همه عمر خود را در راه تولید نان باکیفیت گذاشته است. وی در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: شهر نان بیش از 50 سال قدمت دارد و باعث افتخارم است که نانوازاده هستم و پس از مرحوم پدرم، توانستم این شغل را ادامه دهم به گونهای که در دو جشنواره، مجتمع شهر نان به عنوان نانوایی نمونه و برتر در استان تهران معرفی شد. این نانوا افزود: همکاران زحمتکش در تولید نان بربری و لواش مجتمع شهر نان، بیش از یک دهه است که با بنده همکاری دارند و به واسطه حرفهای بودن و رعایت بهداشت فردی و محیطی، توانستهایم رضایت مشتریان را به دست آوریم. حاجی تاروردی در ادامه درباره رعایت نکات بهداشتی در این واحد نانوایی تصریح کرد: همکاران من معتقد به این هستند که نان، مقدسترین برکت الهی است و باید حرمت آن حفظ شود و از آنجا که اولین مصرفکننده نان، خانواده خود نانوا است لذا با توجه به حدیث شریفه «نظافت و پاکیزگی، جزو ایمان است»، تلاش میکنند ضمن تولید نان باکیفیت، بهداشت فردی و محیطی را رعایت کنند و خوشبختانه بیش از 50 سال است که با همین سیستم و کیفیت، خدماترسانی میکنیم و دعای سر سفره مشتریان، بدرقه راهمان بوده است. وی در پایان گفت: انشاءا... با تصویب نرخ منصفانه و عادلانه برای تمامی همکاران در کل کشور که میدانم با چه مشکلاتی روبهرو هستند و همچنین اعلام آن در ابتدای هر سال، حال نان کشور خوب شود. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران