ارسال به دوست نسخه چاپي
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمهحجیم خبر داد:
برگزاری نمایشگاه ایبا و کنگره جهانی نان در پاییز سال جاری در شهر مونیخ
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمهحجیم گفت: نمایشگاه ایبا، بزرگترین نمایشگاه نان و شیرینی دنیا است که هر سه سال یک بار در شهر مونیخ برگزار میشود. این نمایشگاه، بسیار پرمحتوا و بزرگ است و تمام گروه کالاهای مرتبط با صنعت نان و شیرینی در این نمایشگاه حضور دارند.
محمدجواد کرمی در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: همزمان با این نمایشگاه، کنگره جهانی نان در شهر مونیخ برگزار میشود و بهترین نانوا و قناد در قالب ایبا کاپ در این نمایشگاه انتخاب خواهند شد. وی با بیان اینکه نمایشگاهها میتوانند به بهبود تکنولوژی، کمک شایانی کنند، افزود: این نمایشگاه نقش بسیار مهمی در بهبود کیفیت نان کشور خواهد داشت. من از سال 2006 در این نمایشگاه حضور داشتهام و شاهد حضور اعضای صنف نیز بودهام و بدین واسطه امروز تحول را در بخش نان حجیم تهران میبینم. رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمهحجیم در ادامه با اشاره به شرایط فعلی نانوایان اظهار کرد: همانطور که مستحضر هستید، نانوایان در شرایطی به تولید نان میپردازند که مواد اولیه را به نرخ روز تأمین میکنند اما نرخی برای نان در نظر گرفته نشده است! همین دوگانگی باعث میشود تا صنف نانوایان از شرایط ناراضی باشند و نارضایتی نانوا منجر به نارضایتی مردم و دولت خواهد شد بنابراین ما باید این موضوعات را به گوش مسئولین برسانیم. کرمی اضافه کرد: در ماه رمضان سال جاری، رئیس جمهوری در مراسم افطار پای صحبتها و دغدغههای صنوف مختلف نشست و ما در این نشست خواستار آن شدیم که با توجه به حساسیت موضوع آرد و نان، در یک فرصت مناسب، مفصلاً شرایط و دغدغههای خود را با رئیس جمهوری در میان بگذاریم. وی اضافه کرد: باز شدن گره کور شرایط نانوایان، در دست دولت است. در واقع یارانه پرداختی دولت، مشکل اساسی است و اگر دولت در این راستا ورود کرده و محل پرداخت یارانه را تغییر دهد، شرایط بهبود پیدا خواهد کرد و یکسانسازی نرخ گندم، آرد و نان موجب برطرف شدن نگرانیها خواهد شد. این موارد با دستگاه کارتخوان رفع نخواهد شد و وضعیت آرد و نان ثبات پیدا نخواهد کرد! نتایج مثبت آزادسازی در سالهای 1389، 1390 و 1391 مشاهده شد اما دلیل عدم اجرای طرح در شرایط کنونی را نمیدانم! رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمهحجیم در پایان خاطرنشان کرد: امکان اصلاح ساختار نان وجود دارد و لازمهاش این است که از تجربیات گذشته و همچنین از پتانسیل بخش خصوصی استفاده شود. بدین ترتیب در بخش نان هم رقابت ایجاد خواهد شد. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران