ارسال به دوست  نسخه چاپي 

آسیابان خوب، نانوای خوب

مشتريان براي تداعي خاطره کودکي به نانوايي ما مي‌آيند/ ثبات کيفيت آرد تابان، حرف اول را مي‌زند

نانوايي حجيم و نيمه‌حجيم جم از سال 1375 شبانه‌روز کار مي‌کند و بسياري از کساني که در آن سال‌ها کوچک بودند، امروز به همراه همسرانشان براي تداعي خاطرات خوب از نقاط مختلف تهران به اين نانوايي مي‌آيند.

 

 

صادقي، مديرنانوايي جم با اشاره به افزايش کيفيت نان اين واحد نانوايي بيان کرد: ما تلاش کرديم که با ديگر واحدهاي نانوايي فرق داشته باشيم و کيفيمان بهتر شود و در شرايط مواجه با کرونا هم بدون تعطيلات کار کرديم، دستگاه ضدعفوني گذاشته و از تجمع جلوگيري کرديم و تا جايي که توانستيم، ثبات کيفيت را حفظ نموديم.

وي با اشاره به آرد مصرفي اين واحد نانوايي اظهار کرد: ويژگي آرد تابان، ثبات کيفيت و يکدست بودن هميشگي آرد است در حالي که آرد کارخانههاي ديگر نوسان دارد. از سوي ديگر در کارخانه آرد تابان خدمات پس از فروش حرف اول را ميزند.

صادقي در پايان گفت: از اتحاديه متشکريم که مشکلات ما را مرتفع نموده و خدمات خوبي به ما ارائه کردند به ويژه آقاي کرمي در اين مسير زحمات بسياري را براي نانوايان متحمل شدند.