ارسال به دوست  نسخه چاپي 

کارشناس آزمايشگاه کارخانه آرد اطلس تهران:

نمونه‌گيري مرحله‌اي کيسه‌هاي آرد در کارخانه آرد اطلس

کارشناس آزمايشگاه کارخانه آرد اطلس تهران گفت: گندم به محض ورود به کارخانه، از نظر کيفيت مورد آزمايش قرار مي‌گيرد و پس از مشخص شدن، آن‌ها را در انبارهاي مجزا ذخيره مي‌کنيم.

 

فاطمه فرجي در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستي بيان کرد: اختلاط گندم باکيفيت، با دقت هرچه تمامتر در کارخانه آرد اطلس انجام ميشود و گندم پيش از ورود به خط توليد، مجدداً از نظر کيفيت آزمايش شده و اگر ضعيف يا قوي باشد، مورد بازنگري قرار ميگيرد.

وي افزود: پس از توليد آرد، از آنجا که محصول تا رسيدن به دست مشتري مرحله به مرحله مورد آزمايش قرار ميگيرد، مجدداً آرد توليد شده را بررسي ميکنيم تا پيش از کيسهگيري، از هر نظر کيفيت آن مطلوب باشد.

فرجي با اشاره به اهميت توليد آرد باکيفيت در کارخانه آرد اطلس تصريح کرد: گلوتن، پروتئين و ايندکس آرد، مورد آزمايش قرار ميگيرد و در صورت بروز مشکل، به سرعت بررسي خواهد شد تا با مديريت، آرد مطلوب به دست نانوا برسد.

کارشناس آزمايشگاه کارخانه آرد اطلس با تأکيد بر نظارت بر فروش آرد آزاد اظهار کرد: نمونهگيري از کيسههاي آرد آزاد، پيش از ارسال به نانواييها به طور دقيق انجام ميشود. کيفيت کيسههاي آرد و رضايتمندي مشتريان، روزانه به ما گزارش ميشود و تا کنون مشتريان از کيفيت آرد اين کارخانه رضايت داشتهاند.

فرجي ادامه داد: براي اختلاط گندم، وسواس به خرج ميدهيم تا کيفيت يکنواخت باشد ضمن آنکه گندمهاي خيلي خوب در فصل تابستان مورد استفاده قرار ميگيرد تا ثبات کيفيت محصول حفظ شود و با تغييرات دما، کيفيت آرد را تنظيم ميکنيم.

کارشناس آزمايشگاه شرکت آرد اطلس در پايان گفت: ما گروهي هستيم که با همکاري و تعامل با يکديگر، کيفيت آرد را حفظ کرده و در تلاشيم که آن را ارتقا دهيم به ويژه در خصوص فروش آرد آزاد، همه تلاش خود را براي توليد بهترين آرد به کار ميگيريم چراکه در توليد آرد حساس هستيم.