ارسال به دوست  نسخه چاپي 

معاون بهداشتي وزير بهداشت در گفت‌وگوي اختصاصي:

رعايت بهداشت نان پس از توليد الزامي است

معاون بهداشتي وزير بهداشت گفت: نانوايي‌ها در هر شرايطي بايد اصول بهداشتي را رعايت کنند.

 

دکتر رئيسي در گفتوگوي اختصاصي با خبرنگار نگاه هستي بيان کرد: پروتکلها در واحدهاي نانوايي بايد رعايت شود البته اينکه نانواييهاي ما غالباً سنتي هستند، در نحوه و ميزان رعايت بهداشت اين واحدهاي صنفي بيتأثير نيست.

وي با اشاره به اينکه ضرورت رعايت بهداشت در واحدهاي نانوايي حائز اهميت است، تصريح کرد: اگر ميخواهيم نظارت بر نانواخانه تشديد شود، بايد شيوه توليد از سنتي به صنعتي تبديل گردد که البته ذائقه مردم ما بيشتر به سمت نان سنتي است و تا زماني که با اين شيوه به توليد ميپردازيم، قطعاً با مشکلات بسياري مواجه خواهيم شد.

معاون بهداشتي وزير بهداشت با تأکيد بر اين نکته که نان در حين فرايند پخت، عاري از ويروس کرونا خواهد بود، اظهار کرد: اينکه خمير نان در تنور بيش از 60 درجه حرارت ميبيند، فرضيه آلودگي به اين ويروس را از بين ميبرد اما اينکه پس از پخت چگونه به مردم تحويل داده ميشود، موضوعي قابل بحث است و به لحاظ رعايت دقيق موارد بهداشتي با ساير کالاها فرقي ندارد.

به گفته اين مقام مسئول، آنچه رعايتش در نانواييها اهميت دارد، ميزان استفاده از مواد افزودني غيرمجاز است که به شدت با آن برخورد خواهد شد.

رئيسي در ادامه درباره ميزان تخلفات واحدهاي صنفي گفت: تا کنون 247 هزار واحد صنفي و صنعتي پلمب شدهاند و اين ميزان رو به افزايش است.

وي در پايان گفت: بدون شک پروتکلها در واحدهاي صنفي از جمله نانواييها بايد رعايت شود و با تصميم شوراي ملي کرونا، نظارت بيشتري بر اين امر خواهيم داشت.