ارسال به دوست  نسخه چاپي 

برگزاري اولين دوره آموزش نان سنگک در آکادمي ملي نان ايران

اولين دوره آموزش نانوايان سنگک‌پز در آکادمي ملي نان ايران برگزار شد. در اين دوره آموزشي که 12 نانواي سنگک‌پز اعم از شاطر و مسئولين واحدهاي نانوايي حضور داشتند، تمام اصول پخت نان آموزش داده شد.

 

محمدجواد کرمي، مدير اجرايي آکادمي ملي نان ايران در اينباره بيان کرد: در اين دورههاي آموزشي، درباره استفاده از خميرترش در توليد نان، آموزشهايي داده ميشود.

کرمي در ادامه از تلاش همه دست اندرکاران تشکر کرد و گفت: از تلاشهاي دکتر کريمي به عنوان باني آکادمي، دکتر سيف و مهندس ارشدي کمال تشکر را دارم.

وي ادامه داد: اميدواريم که آکادمي ملي نان ايران بتواند در سالهاي آينده درخششي ويژه داشته باشد تا شاهد تحول کيفي در توليد نان باشيم و واحدهاي صنفي، کارگران خود را براي آموزش به آکادمي بفرستند.

گفتني است در اين دوره آموزشي دکتر بهادري، مدرس تکنولوژي پخت نان و غلامي از طرف اتحاديه نانوايان به عنوان مدرس حضور دارند. در اين راستا پابرجا، رئيس اتحاديه نانوايان سنگکپز با ابراز رضايت از برگزاري اين دورههاي آموزشي گفت: نانوايان استقبالي چشمگير از برگزاري اين دورههاي آموزشي کردند که جاي تقدير دارد.

رئيس اتحاديه نانوايان سنگکپز با اشاره به برگزاري دورههاي آموزشي گفت: در نخستين دوره آموزشي براي نانوايان سنگکپز 12 نفر از افرادي که از سوي اتحاديه نانوايان سنگکپز معرفي شدند در اين دوره شرکت کردند.

وي با ارزيابي مثبت از اين دورههاي آموزشي گفت: اين دوره آموزشي با موفقيت به پايان رسيد و نانوايان خواستار تداوم اين دورههاي آموزشي هستند.

پابرجا ادامه داد: تداوم دورههاي آموزشي نقش بسزايي در کيفيت نان خواهد داشت.