ارسال به دوست  نسخه چاپي 

بازديد از واحدهاي برتر، انگيزه‌اي براي توليدکنندگان نان و شيريني

بازديد از واحدهاي نانوايي و قنادي، انگيزه‌اي براي اعضاي اين صنف‌ها است، از سوي ديگر مي‌تواند تجربيات بسياري به همراه داشته باشد. اينکه نانوايان و قنادان در هر شرايطي در تلاش هستند و با حمايت اتحاديه‌هاي مربوطه از هيچ کوششي دريغ نمي‌کنند، نقطه عطفي براي آن است که بدانيم اين روزها که کرونا کسب و کارها را تحت تأثير قرار داده، صنف نان و شيريني همچنان پاي کار هستند.

 

بازديد، فرصت خوبي براي شناخت مشکلات نانوايان است

در همين راستا پابرجا، رئيس اتحاديه نانوايان سنگکپز به خبرنگار نگاه هستي گفت: اين بازديدها فرصت خوبي است تا بتوانيم درباره مشکل نانوايان، بيشتر بدانيم و در راستاي رفع اين معضلات تلاش کنيم.

وي افزود: حدود 500 واحد نانوايي سنگکپز در تهران مشغول به توليد نان هستند که محصولشان از کيفيت قابل توجهي برخوردار است و ما درصدد هستيم که از اين واحدهاي نانوايي حمايت کنيم.

رئيس اتحاديه نانوايان سنگکپز بيان کرد: اگر اداره کل غله با اتحاديه همکاري داشته باشد، ميتوانيم از واحدهاي نانوايي سنگپز، بيشتر از گذشته حمايت کنيم.

 

بازديدها  انگيزهاي براي نانوايان است

قاسم زراعتکار، مديرعامل شرکت تعاوني اتحاديه نانوايان تهران با اشاره به اين بازديدها اظهار کرد: بسياري از واحدهاي نانوايي، گمنام هستند که تقدير از آنها ميتواند در رونق کسب و کارشان نقش بسزايي داشته باشد. حمايت از نانوايان منجر به آن ميشود که اين قشر هم بتوانند در راستاي توليد نان باکيفيت گام بردارند و به نانوايان خسته نباشيد ميگويم که در هر شرايطي پاي کار ايستادهاند.

زراعتکار افزود: حمايت از نانوايان انگيزهاي براي توليد نان باکيفيت است و ميتواند در کاهش مشکلات نانواييها نقش بسزايي داشته باشد.

زراعتکار در ادامه با تاکيد برتقدير از واحدهاي نانوايي بيان کرد: با توجه به شرايط موجود اگر اداره کل غله از اتحاديه حمايت کند، ميتوانيم از نانوايان تقدير به عمل آوريم.

 

آينده نان حجيم و نيمه حجيم روشن است

محمدجواد کرمي، رئيس اتحاديه نانوايان حجيم و نيمهحجيم نيز با اشاره به اين بازديدها گفت: صنعت نان خصوصاً نان حجيم، اين توانايي را دارد که از تک محصولي خارج شده و بالغ بر 150 نوع نان توليد کند.

وي با بيان اينکه به دنبال ايجاد تحول در صنعت نان هستيم، بيان کرد: فکر ميکنم مسير درستي را انتخاب کردهايم و اميدوارم در آينده نتيجه قابل توجهي بگيريم و بايد به مردم اين اطمينان را بدهيم که نان سالم و بدون افزودنيهاي مضر توليد ميکنيم.

کرمي با اشاره به تلاش اين اتحاديه در راستاي توليد نان با کيفيت بيان کرد: اتحاديه نانوايان حجيم و نيمه حجيم در تلاش است که بتواند اعضا صنف را به سمت توليد با کيفيت سوق داده و سطح دانش نانوايان را به روز کند.  بازديدها براي نانوايان انگيزهاي است که بتوانند عملکرد در توليد را افزايش دهند.

 

پيگير تعديل نرخ نان هستيم

عباس ارشدي، مديرکل غله استان تهران هم درباره تأثير بازديدها گفت: اين بازديدها، اقدام بسيار خوبي بوده که از چند بعد حائز اهميت هستند. نکته اول آنکه واحدهاي نانوايي را تنها نميگذاريم و مشکلات آنها را بررسي ميکنيم چراکه نانواييها، واحدهاي صنفي زحمتکشي هستند که در گرما و سرما پاي تنور ميايستند. ازسوي ديگر نظارت بر واحد هاي منجربه آن مي شود که در جريان نحوه توليد نان قرار بگيريم و اين که از انتظارات اين واحدهاي صنفي آگاه شويم.

ارشدي در ادامه از پيگيري نرخ نان خبر داد و گفت: قيمت نان در دست بررسي است و به دنبال آن هستيم که حقي از نانوايان تضييع نشود. با تعديل قيمت نان به دنبال آن هستيم که شرايط براي توليد نان هموار شود.

 

صنف قنادي يکي از صنوف پيشتاز است

رئيس اتحاديه قنادان تهران گفت: از حسن توجه شما و همکاران بسيار تشکر ميکنم البته اتحاديه خانه ما است و در حد توان در خدمت همکاران بوده و انجام وظيفه کردهايم و اميدوارم در مسير هشتاد ساله خدمات اتحاديه قنادان، توانسته باشيم به قدر بضاعت، منشأ خير و رشد و تعالي قرار گرفته باشيم و اتحاديه به جايگاهي رفيع دست يابد.

علي بهرهمند در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستي بيان کرد: قنادي از ديدگاه صنفي، پيوسته عليرغم تنگناهاي اقتصادي و ساير متغيرها که محدودکننده اشتغال است (بيمه، ماليات و غيره)، به واسطه عشق و علاقه اعضاي صنف در حال رشد است و تنوعي که شاهد آن هستيم، ناشي از آن است که تلاش کردهايم با ارائه آموزشهاي جديد و دعوت از استادان بنام جهان، محصولات قنادي ايران در جهان پيشتاز باشد و تمام اين تواناييها همهساله در نمايشگاه توانمنديهاي قنادان ايران به متخصصان عرضه ميشود.

وي با اشاره به اينکه قنادي يکي از صنوف پيشتاز و داراي بعد هنري است، اظهار کرد: صنف قنادي به گونهاي است که در شاخههاي متنوع هنرهاي تجسمي شامل مجسمهسازي، نقاشي، پيکرتراشي (با شکلات) و غيره، ارائههاي بينظيري دارد و همهساله در مسابقات تجسمي، در معرض ديد علاقهمندان و داوري استادان نامدار قرار ميگيرد.