ارسال به دوست  نسخه چاپي 

معاون برنامه‌ریزی فرمانداری اصفهان:

جلسات کارگروه آرد و نان در اصفهان مستمر برگزار می‌شود/ نانوایی‌ها را شناسه‌دار می‌کنیم

معاون برنامه‌ریزی فرمانداری اصفهان گفت: جلسات کارگروه آرد و نان به طور مستمر در راستای پایش کیفیت آرد و نان در این شهرستان برگزار می‌شود و حتی شیوع کرونا مانع برگزاری جلسات نشد.

 

رویایی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: اصفهان از معدود استان‌هایی است که جوش شیرین از نانوایی‌های آن حذف شده و نانوا علی‌رغم هزینه زیاد، از خمیرمایه استفاده می‌کند.

وی با اشاره به فرهنگ‌سازی مصرف نان سبوس‌دار در استان اصفهان اظهار کرد: همواره مقاومت در برابر مصرف نان سالم را شاهد بوده و هستیم اما پافشاری مسئولین در آگاه‌سازی مردم از تبعات نان ناسالم، منجر به آن شد که در شرایط فعلی، تولید نان سالم مطالبه مردم باشد و تقریباً در تمامی شهرستان‌های استان از آرد کامل استفاده می‌کنیم.

رویایی با اشاره به حمایت‌های معنوی از نانوایی‌های اصفهان ادامه داد: اگر نانوایی در تولید نان موفق باشد، مشتری زیادی خواهد داشت بنابراین مصرف آرد آن افزایش پیدا می‌کند و در این شرایط بازرسان با نمونه‌برداری و آزمایش نوع نان و تأیید کیفیت نان تولیدی در آن نانوایی، افزایش سهمیه آن واحد نانوایی را تضمین خواهند کرد و این یکی از حمایت‌های معنوی ما از واحدهای نانوایی است البته گفتنی است در زمینه‌های مختلف هم از نانوایی‌ها حمایت می‌کنیم.

معاون برنامه‌ریزی فرمانداری اصفهان با اشاره به اینکه سرانه مصرف آرد و نان در این استان به نسبت سایر استان‌ها کمتر است، تصریح کرد: با سیاستگذاری‌ها و مدیریت به‌موقع، توانستیم سرانه مصرف آرد و نان در استان را کنترل کنیم و در همین راستا تأمین گندم مرغوب و جلوگیری از برخی تخلفات، از جمله برنامه‌هایی است که در این استان انجام می‌دهیم.

وی در پایان با اشاره به نانوایی‌های شناسه‌دار گفت: درصدد هستیم تا برای توزیع نان‌های سوپرمارکتی، به برخی از نانوایی‌ها شناسه بدهیم تا تنها آن‌ها مجاز به تامین نان برای عرضه در سوپرمارکت باشند.