ارسال به دوست  نسخه چاپي 

مدیرکل غله استان اصفهان:

با بهره‌گیری از دانش نخبگان، بازآموزی نانوایان در دستور کار است

مدیرکل غله استان اصفهان گفت: تولید نان سالم جزو ایده‌ها و موضوعات ایده‌آلی است که همگان به دنبال آن هستند هرچند نان اصفهان در مقایسه با سایر استان‌ها از کیفیت بهتری برخوردار است.

 

ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: تولید نان سالم در اصفهان نتیجه زحمات دسته جمعی تولید و تأمین گندم و آرد باکیفیت و پس از آن تلاشی است که نانوا برای تولید نان مرغوب در دستور کار قرار می‌دهد.

وی با اشاره به آموزش نانوایان اظهار کرد: با استفاده از دانش نخبگان درصدد هستیم که بر کیفیت نان اضافه کنیم. آموزش را از مهم‌ترین مؤلفه‌هایی می‌دانیم که در هر بخش از زنجیره تولید نان ضرورت دارد و به همین دلیل با انعقاد قرارداد با سازمان فنی و حرفه‌ای درصدد هستیم که در این راستا آموزش نانوایان را ادامه دهیم.

مدیرکل غله استان اصفهان با بیان اینکه بازسازی و بهسازی واحدهای نانوایی در دستور کار اداره کل غله قرار گرفته است، تصریح کرد: با تأمین اعتبار، درصدد هستیم بازسازی و بهسازی با جدیت پیگیری شود چنان‌که در گذشته هم از این طرح استقبال شده است.

ضیائیان در ادامه در پاسخ به سؤالی مبنی بر تأمین آرد مورد نیاز خبازی‌ها بیان کرد: در سال جاری به دلیل واردات گندم کیفی، آرد از کیفیت مطلوبی برخوردار است. تقریباً کیفیت آرد اکثر کارخانه‌های آرد برابر و قابل قبول است و پیگیر آن هستیم که کیفیت آرد و گندم را افزایش دهیم.

وی در پایان خطاب به نانوایان گفت: با تعامل و همکاری در راستای تأمین سلامتی مردم، باید نان سالم و باکیفیت تولید کنیم.