ارسال به دوست نسخه چاپي
رئیس اداره صمت دهاقان مطرح کرد:
استقبال از تولید نان سالم در نانواییهای دهاقان
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دهاقان گفت: در دهاقان کیفیت نان نسبت به سایر شهرستانهای استان بهتر است و این یعنی میتوانیم تولید نان سالم را افزایش دهیم.
مرادی در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی با اشاره به استقبال از طرح نان سالم بیان کرد: یکی از نکات حائز اهمیت، تولید نان سالم در کشور است که اصفهان در این راستا سرآمد سایر استانها است. وی با بیان اینکه مردم در شهرستان دهاقان طرفدار نان سبوسدار هستند، تصریح کرد: اکثراً در منازل از نان سبوسدار استفاده میشود و در کنار آن مردم نان خانگی نیز تولید میکنند و باید گفت در مجموع وضعیت نان در دهاقان قابل قبول است. رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دهاقان در بخش بعدی گفتههای خویش با اشاره به نظارت بر واحدهای خبازی در این شهرستان اظهار کرد: آزمایشها و نمونهبرداریها از نان و آرد این شهرستان، مؤید این نکته است که کیفیت در شهرستان مطلوب است اما در برخی مواقع نانوایان به دلیل نوسان در کیفیت آرد، از نمک استفاده میکنند که به آنها بارها تذکر دادهایم اما اینکه در کل تخلفات در واحدهای نانوایی اندک است، رضایتبخش است. مرادی در پایان گفت: از دکتر خواجه که چندین جلسه در اداره فنی و حرفهای دهاقان برای آموزش نانوایان برگزار کرده است، کمال تشکر را داریم چراکه نقش بسزایی در تولید نان سالم خواهد داشت.