ارسال به دوست  نسخه چاپي 

رئیس اداره صمت شهرستان فریدن مطرح کرد:

ارائه تسهیلات برای نوآوری در تولید نان در شهرستان فریدن

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان فریدن گفت: از پروژه نان سالم حمایت می‌کنیم و در همین راستا مکاتبات بسیاری با سازمان صمت استان، شبکه دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان و شهرستان فریدن و اداره کل غله انجام دادیم تا کیفیت آرد در این شهرستان مورد سنجش قرار گیرد.

 

قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: کیفیت آرد با آزمایش‌هایی که از سوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انجام می‌شود، معقول است و از این بابت رضایت خاطر داریم.

وی با اشاره به نظارت بر واحدهای نانوایی اظهار کرد: همکارانم در نوبت‌های مختلف از واحدهای نانوایی بازرسی میکنند و بنده هم در کنار آن‌ها به موضوع بازرسی واحدهای نانوایی اهمیت ویژه‌ می‌دهم تا از نظر کیفیت و بهداشت نان تولیدی، مورد نظارت قرار گیرند و از سوی دیگر مسائل مربوط به امور صنفی رعایت شود.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان فریدن با تاکید بر حمایت از تولیدکنندگانی که در راستای تولید نان سالم گام برداشته‌اند، تصریح کرد: به نانوایانی که از هنر خود استفاده کرده و در صنعت نان تحولی ایجاد کرده‌اند، تسهیلاتی ارائه می‌کنیم.

به گفته وی، از نانوایان شهرستان فریدن در راستای تولید سلامت‌محور نان، حمایت می‌شود.

قاسمی در پایان گفت: از آن‌جا که شهرستان فریدن بر پایه تولید محصولات کشاورزی است، پخت نان سالم از اهمیتی ویژه برخوردار است و ما تا کنون توانسته‌ایم ۷۰ درصد در مسیر تولید نان سالم و رسیدن آن به سفره‌های مردم، موفق باشیم.