ارسال به دوست  نسخه چاپي 

عضو هیأت علمی ‌دانشگاه تهران:

ضرورت حمایت از مراکز نوآوری، رشد و شتاب‌دهنده‌ها

عضو هیأت علمی ‌دانشگاه تهران و مدیرعامل شتاب‌دهنده کسب و کار نکسترا گفت: خوشبختانه این روزها با به وجود آمدن مراکز نوآوری، مراکز رشد و شتاب‌دهنده‌ها در استان‌های مختلف، شاهد رشد اکوسیستم نوآوری و استارت‌آپی در کشور هستیم.

 

دکتر آصف کریمی با اشاره به ضرورت حمایت از مراکز نوآوری رشد و شتاب‌دهنده‌ها در استان‌های مختلف بیان کرد:  اعطای تسهیلات و رویدادهای حمایتی از سوی نهاد‌های دولتی و خصوصی، نشان از اهمیت بیش از پیش خلاقیت و نوآوری در فضای کسب و کار دارد اما باید به این مهم توجه داشت که جامعه‌ای به پیشرفت در نوآوری، اقتصاد و رفاه نائل خواهد آمد که افراد آن سالم و شاداب باشند لذا تمرکز و سرمایه‌گذاری بر صنایع دارویی و غذایی، از اولویت‌های اصلی همه جوامع به شمار می‌آید چرا که مستقیما با سلامت افراد مرتبط است و از نیازمندی‌های حیاتی و اولیه به شمار می‌آید.

وی در ادامه درباره نحوه فعالیت مراکز نوآوری تصریح کرد: مراکز نوآوری با برنامه‌های چند منظوره، پذیرای ایده‌های نوآورانه و خلاقانه بوده و فرصتی برای رشد فرهنگ نوآوری از طریق دریافت ایده‌ها، به اشتراک‌گذاری و آزمایش آن‌ها هستند.

کریمی ادامه داد: با توجه به اهمیت و لزوم ارتقای صنعت غذا، سرمایه‌گذاری مراکز نوآوری در این زمینه از الزامات اکوسیستم نوآوری به شمار می‌آید. توجه به ایمنی و بازاریابی مواد غذایی، از اولویت‌های اصلی این صنعت است و نهایتا این صنعت به استانداردهایی نیاز دارد که انعطاف‌پذیری و کارایی لازم را در تولید و بازاریابی مواد غذایی فراهم کنند.

عضو هیأت علمی ‌دانشگاه تهران در پایان گفت: در این راستا وجود مراکز نوآوری در صنعت غذا و پذیرش و پرورش ایده‌ها و در ادامه اجرایی ساختن آن‌ها، کمک بسزایی به رشد و پویایی صنعت غذا، اشتغال‌زایی، بهبود ایمنی و کیفیت غذا، ارتقای بازار و بازاریابی، ارتقای دانش و نهایتا ارتقای رفاه، سلامتی و اقتصاد جامعه می‌کند.