ارسال به دوست نسخه چاپي
عسل تخميري، مادهاي کليدي براي سال 2021
به گزارش نگاه هستي و به نقل از بيک مگ، Datassential هر سال به تحقيق درمورد ترندهاي طعمي و مواد تشکيلدهنده در صنعت غذا ميپردازد و National Honey Board آمريکا، عسل تخمير شده را يکي از مواد کليدي براي سال 2021 ميداند.
عسل تخميري که داراي مقدار زيادي رطوبت است و در دماي محيطي گرم توليد ميشود، ميتواند با موفقيت در پخت محصولات ناني و دستورالعملهاي غذايي مورد استفاده قرار بگيرد. اما عسل تخميري چه طعمي دارد؟ عسل تخميري ترکيبي عالي از طعمي شيرين و تند است و ميتواند طعمي پيچيده را به فرمول محصول ببخشد. بر اساس دادههاي Datassential، عسل تخميري پتانسيل ايجاد تغييري بزرگ را در سال پيش رو دارد.