ارسال به دوست  نسخه چاپي 

رئيس مرکز نوآوري صنعت غذا:

استقبال از ايده‌پردازان در مرکز نوآوري صنعت غذا

رئيس مرکز نوآوري صنعت غذا گفت: مرکز نوآوري صنعت غذا، محلي براي تبلور ايده‌ها در اين صنعت است و از طرح‌هاي نوآورانه در هر بخشي از اين صنعت حمايت مي‌کند.

 

فرجاديان در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستي بيان کرد: رونمايي از کيسههاي پارچهاي حمل نان، اقدامي بسيار پسنديده بود و شاهد بوديم محصولي نوآورانه و مؤثر در مرکز نوآوري صنعت غذا رونمايي شد و در اين نوع بحثها، آنچه اهميت دارد، تشويق به اقدام نوآورانه است و اين محصول اوليه ميتواند به مرور بهتر شود.

وي ادامه داد: اين اقدام در راستاي ترغيب به مصرف بهتر نان بود و متخصصان حوزه نان در اينجا حضور داشتند و براي ما مهم است که اقدامات و محصولات نوآورانه را جمعآوري کنيم و تيمها به محصولاتي که قابل تجاريسازي است، نزديک شوند.

فرجاديان با اشاره به استقبال از مرکز نوآوري صنعت غذا گفت: ما در اين مرکز به دليل کرونا، محدوديت تردد داشتيم و جلسه کميته جذب تيمهاي مختلف در انستيتو تحقيقات تغذيهاي و صنايع غذايي کشور برگزار شد. اينجا مرکزي رو به رشد است و در طول هفته افراد حضور دارند و ما اميدواريم در سال 1400، وضعيت بهتر شود.