ارسال به دوست  نسخه چاپي 

مرکز نوآوري صنعت غذا، شتاب‌دهنده‌اي در صنعت نان کشور

استاد گروه علوم و مهندسي صنايع غذايي دانشگاه تهران و عضو هيأت مديره کانون هماهنگي دانش،صنعت بازار(زنجيره گندم، آرد و نان) گفت: ايجاد کانون هماهنگي دانش، صنعت و بازار زنجيره گندم، آرد و نان در کشور مقوله‌اي مهم بود آن هم در شرايطي که مجموعه ارکان دست اندرکار، از موضوع گندم، آرد و نان مغفول بودند.

 

دکتر رضوي در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستي اظهار کرد: کيفيت آرد و نان به يکديگر مرتبط است در واقع کيفيت آرد متأثر از کيفيت گندم است بنابراين به رويکردي قابل تأمل نياز دارد.

وي افزود: کانون هماهنگي دانش، صنعت و بازار زنجيره گندم، آرد و نان، فعاليت خوبي در راستاي کاهش مشکلات اين زنجيره آغاز کرده است که اين ارتباط و هماهنگي، نقش بسزايي در کيفيت گندم و مجموعه آرد و نان دارد.

رضوي با اشاره به توافقهاي کانون هماهنگي دانش، صنعت و بازار زنجيره گندم، آرد و نان در راستاي افزايش کيفيت نان در کشور بيان کرد: يکي از ويژگيهاي کانون، اين است که مطالعه خود را از ابتداي اين زنجيره آغاز کرده است که ميتواند در آينده تأثير بسزايي در کيفيت نان داشته باشد.

استاد گروه علوم و مهندسي صنايع غذايي دانشگاه تهران با بيان اينکه يکي از مهمترين اقدامات کانون هماهنگي دانش، صنعت و بازار زنجيره گندم، آرد و نان، راهاندازي مرکز نوآوري صنعت غذا است، تصريح کرد: مرکز نوآوري صنعت غذا از فناوريهاي نوين و ايدهها بهره خواهد برد و اين ايدهها در قالب يک شتابدهنده در پيشرفت صنعت نان کشور به فعاليت خود ادامه خواهند داد. ايجاد اين مرکز، آينده خوبي را براي افراد اين صنعت خواهد داشت و با تعاملات ميان صنايع و دانشگاهها، شاهد رفع مشکلات و معضل نان در کشور خواهيم بود.