ارسال به دوست  نسخه چاپي 

اهميت افزودني‌ها در توليد محصولات غذايي حلال

به گزارش نگاه هستي و به نقل از بي بي ام، همايش جهاني حلال که براي ششمين بار و با همکاري مؤسسه استاندارد و اندازه‌گيري کشورهاي اسلامي (SMIIC) برگزار مي‌شود، ميزبان 61 سخنران از 15 کشور و 9 هزار و 217 بازديدکننده از 55 کشور بود.

 

در اين همايش که اين بار به صورت ترکيبي از حضور فيزيکي و آنلاين به دليل کوويد 19 برگزار شد، ارائهاي در مورد افزودنيهاي غذايي در توليد محصولات غذايي حلال توجهات را به خود جلب کرد. پرفسور Mian Nadeem Riaz، مدير تحقيقات مهندسي پردازش و مرکز توسعه در دانشگاه تغذيه و دپارتمان علوم غذايي تگزاس، در مورد استفاده از افزودنيهاي غذايي در توليد محصولات غذايي حلال سخنراني کرد. وي در اين سخنراني اذعان نمود افزودنيهاي غذايي، معمولا ايمن هستند و توضيح داد حدود 3 هزار نوع افزودني در گروههاي مختلف وجود دارد که صنايع غذايي از آنها استفاده ميکنند و ما ميتوانيم آنها را با عناوين اسيدها، تنظيمکنندههاي اسيديته، رنگدهندههاي غذايي، امولسيفايرها، طعمدهندهها، افزايشدهندههاي طعم، نگهدارندهها، تثبيتکنندهها، شيرينکنندهها، ضخيمکنندهها و غيره تقسيمبندي کنيم. بر اساس دادههاي Global Market Insights، انتظار ميرود صنعت افزودنيهاي غذايي در سال 2024 از 115 ميليارد دلار نيز پيشي بگيرد و سهم منطقهاي اين صنعت در منطقه آسيا و اقيانوسيه به 40 ميليارد دلار، در اروپا به 25 ميليارد دلار و در آمريکاي شمالي به 28 ميليارد دلار برسد.