ارسال به دوست  نسخه چاپي 

در گفت‌وگو با رئيس اتحاديه نانوايان اردبيل مطرح شد:

نول‌کشي موجب تضعيف آرد شده است

رئيس هيأت مديره اتحاديه نانوايان اردبيل بيان کرد: کيفيت نان در اردبيل با وجود نامرغوب بود‌‌ن اکثر آردها، مطلوب است و علت نامرغوبي آرد نيز نول‌کشي کارخانه‌ها از گندم است.

 

بهنام اسمعيلزاده با بيان اينکه علت کيفيت پايين نان در اردبيل، ضعف زيرساختها است اما در مجموع نان اردبيل نسبت به استانهاي ديگر مطلوب است، گفت: 1200 واحد نانوايي در اردبيل فعال هستند که  از اين تعداد 530 واحد لواشپزي، 485 واحد بربريپزي، 37 واحد فطيرپزي و 91 واحد سنگکپزي است.

وي اضافه کرد: 600 واحد از اين تعداد، آزادپز بوده و بقيه دولتيپز هستند.

اسمعيلزاده با بيان اينکه اتحاديه نانوايان به واحدهاي نانوايي سرکشي کرده و در صورت داشتن اشکال، در گام اول آنها را راهنمايي ميکند، تصريح کرد: اتحاديه براي کنترل کيفيت نانواييها بهصورت مستمر از واحدهاي نانوايي بازرسي کرده و براي ارتقاي کيفيت، راهنماييهاي لازم را انجام ميدهد.

رئيس هيأت مديره اتحاديه نانوايان اردبيل اظهار کرد: نظارت بر نانواييها بهصورت مداوم و مستمر انجام ميشود و اگر شکايتي از نانوايان باشد در اسرع وقت به آن رسيدگي ميکنيم.