ارسال به دوست  نسخه چاپي 

ایونت حضوری و زنده AGIC

رهبران صنعت غلات استرالیا در ایونت AGIC در مورد چالش‌ها و فرصت‌ها بحث کردند.

 

به گزارش نگاه هستی به نقل از Worldgrain ، پس از دو سال تعویق فعالیت‌های صنعتی به علت کرونا، رهبران صنعت غلات استرالیا سرانجام در تاریخ 27 تا 29 ژوئیه (پنجم تا هفتم مردادماه) در ملبورن برای AGIC 2022 گرد هم آمدند. در این کنفرانس همه چیز از تنش‌های جهانی و تأثیر آن بر امنیت جهانی غذایی گرفته تا فناوری اصلاح نباتات و انطباق با روندهای بزرگ آینده و استفاده از فناوری دیجیتال به بحث گذاشته شد.

موضوع کنفرانس 2022، «رشد با غلات» بود که به گفته اندرو گویدر، رئیس تجارت غلات استرالیا (GTA)، پس از اختلالات چند سال گذشته الزامی بود.

وی بیان کرد: این مهم است که همگی به عنوان سران یک صنعت، گرد هم بیاییم زیرا اتفاقات چند سال گذشته بر صنعت غلات و جوامع آن آسیب وارد کرده است.

گویدر گفت: موضوع کنفرانس «رشد با غلات» ممکن است پس از دو سال تولید انبوه در استرالیا عجیب به نظر برسد، با این حال با توجه به اینکه ما در حال بررسی موضوع امنیت غذایی در سراسر جهان هستیم که عمدتاً ناشی از درگیری در اوکراین و صادرات محدود غلات از دریای سیاه است، موضوعی مناسب است.

موری وات، وزیر تازه منتخب کشاورزی فدرال، کنفرانس را با اشاره به اینکه دولت جدید فدرال به شدت بر کشاورزی و بخش غلات متمرکز است، آغاز کرد.

وی همچنین از توجه به عرضه استراتژیک، فرصت‌های زنجیره‌ای برای ادامه توسعه و رشد بخش غلات در این کشور استقبال کرد و بر اهمیت همکاری‌های بین‌المللی و نیاز مستمر به تمرکز بر تضمین تداوم تجارت بین کشورها بدون مانع و بر اساس اصول بازار نیز تأکید نمود.

 

مشکلات زنجیره تأمین و کمبود نیروی کار

در روز دوم کنفرانس، رهبران صنعت غلات درباره چالش‌های کلیدی پیش رو، از جمله مشکلات سد راه زنجیره تأمین، کمبود نیروی کار و انعطاف‌پذیری صنعت در مواجهه با چالش‌ها صحبت کردند. کمبود نیروی کار عمدتاً به کرونا و محدودیت‌هایی که این بیماری همه‌گیر برای رفت‌وآمد در مرزهای ایالتی و بین‌المللی اعمال کرد، نسبت داده می‌شود.

هیوز گفت: در 20 سال گذشته، کالج‌های کشاورزی تعطیل شده‌اند بنابراین ما فارغ‌التحصیلان مربوطه را وارد صنعت نمی‌کنیم و باید با دولت برای حل این مشکل همکاری کنیم. صنعت باید بر مهارت‌ها و آموزش برای رفع کمبود نیروی کار تمرکز کند.

به گفته وی، صنعت همچنین با چالش کربن‌زدایی از زنجیره تأمین مواجه است که با توجه به اتکای جهان به سوخت‌های فسیلی برای تأمین انرژی کشتی‌ها، کامیون‌ها و قطارها، سرمایه‌گذاری قابل توجهی نیاز خواهد داشت.

وی در خصوص فرصت‌ها گفت: استرالیا موقعیت خوبی برای تأمین تقاضای فزاینده برای غذا در مناطق همسایه خود دارد.

هیوز اضافه کرد: فرصت‌هایی مناسب برای صادرکنندگان استرالیایی در جنوب آسیا از جمله شبه قاره و همچنین در آفریقا وجود دارد. جمعیت آفریقا تا سال 2030 به 1/7 میلیارد نفر خواهد رسید که فرصتی فوق‌العاده‌ است. آفریقا در حال حاضر نیز واردکننده بزرگ غلات است.