ارسال به دوست  نسخه چاپي 

مدیرعامل کارخانه آرد جوانه شوشتر:

در سال 1401، با تولید آردهای تخصصی در کنار مشتریان بودیم

مدیرعامل کارخانه آرد جوانه شوشتر درباره تولید آرد برای واحدهای قنادی گفت: تأمین آرد برای واحدهای قنادی، بسیار متفاوت‌ با آرد نانوایی است و سایر مواد اولیه از جمله شیرین‌کننده‌ها، خامه‌ و مواد افزودنی نیز در فرایند تولید محصول نهایی قنادی، بسیار تاثیرگذار است.

 

سنادی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: همواره در تولید آرد مورد نیاز قنادان، با این صنف در تعامل هستیم چراکه تولید آرد باکیفیت، در گرو تعامل کارخانه با مشتریان و متقاضیان است.

وی خطاب به قنادان اظهار کرد: طعم‌دهنده‌هایی که از نظر بهداشتی و ارزش و سلامت تغذیه‌ای، مورد تأیید هستند، در کیفیت تولید شیرینی بسیار مؤثرند بنابراین قنادان با تحقیق در بازار و توجه به ذائقه مشتریان خود، می‌توانند کیفیت محصول تولیدی را ارتقا دهند.

مدیرعامل کارخانه آرد جوانه شوشتر در بخش دیگری از گفته‌های خویش بیان کرد: کیفیت، امری اثبات شده در آرد جوانه شوشتر است. محصول ما در گذشته نیز امتحان خود را پس داده است و خروجی این کارخانه در نانوایی‌ها و قنادی‌ها، به محصول باکیفیت تبدیل می‌شود. نتیجه کیفیت، جذب مشتری بیشتر است.

سنادی‌زاده ادامه داد: توجه به کیفیت، عاملی برای فروش و گردش اقتصادی بیشتر است اما اگر برای کاهش هزینه‌ها از کیفیت صرف نظر شود، کاهش رضایت مشتری را به دنبال خواهد داشت. کاهش رضایت مشتری هم به کاهش فروش منجر خواهد شد.

وی افزود: میزان رضایت مشتری در کارخانه جوانه شوشتر، 89/9 درصد است و این میزان رضایتمندی، نشان‌دهنده این است که در مسیر موفقیت قرار داریم. در واقع تلاش برای بهبود کیفیت و افزایش رضایت شرکای تجاری که همان مشتریان هستند، در این کارخانه تداوم دارد.

 

خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران