ارسال به دوست  نسخه چاپي 

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس:

نان کامل، ریشه در فرهنگ ایرانی دارد

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: بارها گفته شده است که مصرف از نمک، روغن و آرد سفید باید پرهیز شود و این موضوعی است که از دهه‌ها پیش مورد تأکید بوده است.

 

اعظمی ساردویی در گفت‌وگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: نان کامل، سلامت‌محور است و با اینکه کمیسیون این موضوع را دنبال می‌کند اما در کشور بسیار اندک به آن پرداخته شده است و جای کار دارد.

وی افزود: توجه به موضوع تولید نان کامل، از دیرباز در فرهنگ غذایی ما وجود داشته و اینکه در بعضی از استان‌های کشور به این موضوع پرداخته شده است، باید الگویی برای تقویت نان کامل در سایر استان‌ها هم باشد.

این نماینده مجلس در پایان گفت: با توجه به تنوع تولید نان در کشور، انتظار می‌رود تولید نان با آرد کامل ترویج شود و کمیسیون کشاورزی هم از این طرح حمایت خواهد کرد.

 

خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران