ارسال به دوست نسخه چاپي
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس:
نان کامل، ریشه در فرهنگ ایرانی دارد
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: بارها گفته شده است که مصرف از نمک، روغن و آرد سفید باید پرهیز شود و این موضوعی است که از دههها پیش مورد تأکید بوده است.
اعظمی ساردویی در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: نان کامل، سلامتمحور است و با اینکه کمیسیون این موضوع را دنبال میکند اما در کشور بسیار اندک به آن پرداخته شده است و جای کار دارد. وی افزود: توجه به موضوع تولید نان کامل، از دیرباز در فرهنگ غذایی ما وجود داشته و اینکه در بعضی از استانهای کشور به این موضوع پرداخته شده است، باید الگویی برای تقویت نان کامل در سایر استانها هم باشد. این نماینده مجلس در پایان گفت: با توجه به تنوع تولید نان در کشور، انتظار میرود تولید نان با آرد کامل ترویج شود و کمیسیون کشاورزی هم از این طرح حمایت خواهد کرد. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران