ارسال به دوست
نسخه چاپي
آیسینگ و فوندانت، تحول در تولید شیرینی
ویترینهای رنگارنگ، بیش از هر چیز دیگری در یک واحد قنادی چشمنواز است و مانند آهنربا، مشتری را به خود جلب میکند. دلیلش هم تنوع تکنیکهایی است که امروز شاهد استفاده از آنها در تولید انواع شیرینی و کیک هستیم. رونق بهرهگیری از این متدها و از سوی دیگر بازدید از نمایشگاههای روز دنیا و توجه به آموزش، از اصلیترین دلایلی است که موجب تحول در این صنف شده است.
در طی چند سال اخیر که فوندانت و آیسینگ وارد صنعت قنادی ایران شده است، تحول زیادی را در تولید انواع دسر، شیرینی و کیک در کشور شاهد هستیم که مردم هم از این موارد نوظهور در قنادی ایران، استقبال کردهاند هرچند به گفته برخی از قنادان، استقبال از فوندانت کمتر بوده است. از سوی دیگر تولید کیک با فوندانت برای قنادان هزینهبر است هرچند که قنادان ناگزیرند به سمت تحول گام بردارد و این جزئی از روشهای بازاریابی در دنیای امروز تولید کیک و شیرینی است. امروزه این نکته را در ایجاد کسب و کارهای آنلاین و رشد بوتیکهای قنادی با مشتریان خاصی که دارند، به وضوح مشاهده میکنیم بنابراین فوندانت، آیسینگ و باستکیکها و بسیاری از متدهای دیگر در تولید شیرینی کشور، نشان از پیشرفت رو به رشد این صنف دارد که بسیار قابل توجه است. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران