ارسال به دوست
نسخه چاپي
آقایی، رئیس اتحادیه نانوایان کهگیلویه و بویراحمد:
کیفیت آرد ما به دلیل انحصار موجود، پایین است
650 واحد صنعتی خبازی در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد در حال فعالیت هستند که 70 درصد نانواییها متعلق به رسته تافتون و لواش است.
یدا... آقایی، رئیس اتحادیه کهگیلویه و بویراحمد با ذکر مطلب فوق اظهار کرد: استان ما از استانهای محروم است که قوت غالب مردم، نان است و انواع نان در رستههای بربری، سنگک، تافتون و لواش پخت میشود که بیشترین تقاضا را نانهای لواش و تافتون دارند. وی در خصوص کیفیت آرد و نان در استان بیان کرد: متأسفانه از آنجا که موجودی گندم از سال قبل کم است، گندم تازه بدون در نظر گرفتن زمان استراحت، به آرد تبدیل شده و در اختیار نانوا قرار میگیرد و این موضوع، موجب افت کیفیت نان در استان شده است. آقایی خواستار تخصیص سهمیه آرد از سایر استانهای همجوار شد و گفت: نانوایان استان به صورت انحصاری فقط از دو کارخانه استان باید آرد تهیه کنند که این موضوع، موجب بیانگیزگی واحدهای صنعتی برای استحصال آرد کیفی شده است و اگر مسئولین تمهیدی برای حق انتخاب آرد از سایر استانها نیز بیندیشند، در فضای رقابتی، دسترسی به آرد کیفی و در نهایت نان باکیفیت برای استان ما نیز فراهم میگردد. رئیس اتحادیه نانوایان کهگیلویه و بویراحمد به نرخ پایین نان در این استان در مقایسه با استانهای همجوار اشاره کرد و گفت: قیمت نان در این استان 50 درصد ارزانتر از استان همجوار است و این موضوع موجب خروج نان از استان و قاچاق نان به استانهای همجوار میشود. خبرنگار: ندا کاظمی ترکی