ارسال به دوست
نسخه چاپي
سنادیزاده، مدیرعامل آرد جوانه شوشتر:
همواره از حضورمان نتایج خوبی گرفتهایم
در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایبکس، در غرفه آرد جوانه شوشتر گفتوگویی با سیدمرتضی سنادیزاده، مدیرعامل این شرکت داشتیم.
وی با بیان اینکه امسال چهارمین سال حضور شرکت آرد جوانه شوشتر در نمایشگاه است و خوشبختانه همیشه نمایشگاه بازخورد خوبی برای ما داشته است، اظهار کرد: نمایشگاه، کیفیت اصلی خود را حفظ کرده است. در حوزه صنایع غذایی، قویترین نمایشگاه آگروفود است اما ایبکس تخصصیتر و دارای بازدیدکننده متخصص است و این امکان را فراهم کرده که اتلاف وقت به جهت بازدیدکننده عمومی نداشته باشیم. این فعال صنعت آرد همزمانی نمایشگاه شیرینی و شکلات و ایبکس را نقطه قوت نمایشگاه دانست و گفت: دو صنعت یاد شده، مشتری و تأمینکننده محصولات هم هستند و همزمانی این دو نمایشگاه، فرصتی مغتنم برای صنعت است. به طور کلی نمایشگاه فرصت آشنایی با افراد جدید را فراهم میکند که میتوانند مشتری بالقوه برای صنعت باشند و اگر بتوانیم این دسته از افراد را به مشتریان بالفعل تبدیل نماییم، به هدف خود از حضور در نمایشگاه رسیدهایم. مدیرعامل شرکت آرد جوانه شوشتر به حضور کمرنگ صنایع آردسازی در نمایشگاه اشاره کرد و گفت: کارخانههای آرد، تابع سیاستهای اقتصادی هستند. مباحث متعددی در حوزه آرد و نان مطرح میشود اما برای هیچیک تصمیمی قطعی اتخاذ نشده که امیدواریم برای رشد و پویایی این صنعت، تصمیمات کارشناسی شده با تفکر و دیدگاه آیندهنگر و بدون تغییرات سریع، اتخاذ گردد. تصمیم اگر محدودکننده یا انبساطی باشد، در صورتی که تکلیف را برای صنعت معلوم کرده باشد، صنعت خودش را همگام خواهد کرد. وی ادامه داد: ما همواره تابع دستورالعملهای متغیر دولت هستیم و تلاش میکنیم تغییرات بازار را رصد کنیم و همگام با خواستههای مشتری، تولید و عرضه داشته باشیم، مشروط بر اینکه سیاستهای اقتصادی تغییر نکند. امیدواریم دولت دیدگاهی را که به سایر صنایع کشور دارد، به صنعت آرد نیز داشته باشد و این صنعت نیز بتواند در فضایی متولد از یکسانسازی نرخ، فارغ از حواشی موجود، به رشد، توسعه و تعالی مشغول باشد. سنادیزاده با بیان اینکه یکسانسازی نرخ و توزیع هدفمند یارانه، بهترین راه برای ایجاد فضای رقابتی در تولید آرد است، خاطرنشان کرد: اینکه کشور با چالشهای اقتصادی مواجه است، درست است اما رسیدگی به امنیت غذایی مردم، وظیفه صرف بخش خصوصی نیست. نظام آرد یارانهای، بخش خصوصی را تحت فشار قرار داده است. اختصاص یارانه به گندم و آرد و افزایش چندین برابری سایر هزینههای تولید، توجیهپذیری اقتصادی را در تولید این محصول از بین برده و شرایط موجود، موجب خستگی صنایع آردسازی شده است و در این شرایط، تولید کیفی با گردش اقتصادی مؤثر برای کشور نخواهیم داشت. خبرنگار: ندا کاظمی ترکی