ارسال به دوست نسخه چاپي
رئیس اتاق اصناف تهران:
نرخ نان باید منصفانه، منطقی و علمی تعیین شود
رئیس اتاق اصناف تهران گفت: مهمترین دغدغه اتحادیه نانوایان سنتی، این است که هزینههای تولید با درآمد تناسب ندارد و همین موضوع معیشت نانوایان را دچار مخاطره کرده است.
رستگار در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: در جلسات متعددی که حضور داشتیم، شرایط نانوایان را بررسی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که باید قیمت نان واقعی شود و نباید توقع داشته باشیم که نانوایان در این شرایط با این هزینهها بتوانند نان تولید کنند. اگر ما به شرایط اقتصادی نانوایان توجه نکنیم، قطعاً در این حوزه دچار مشکلات خواهیم شد. وی اضافه کرد: ممکن است برخی از نانوایان برای جبران هزینههای خود از روشهای دیگر استفاده کنند که به تبع آن، صنف دچار مشکل خواهد شد. رستگار تأکید کرد: نرخ نان باید اصلاح شود و باید منصفانه، منطقی و علمی نرخ را برای نانوایان در نظر بگیریم و نانوایان هم تولید نان باکیفیت را در دستور کار قرار دهند. بیتوجهی به شرایط معیشت نانوایان باعث شده است که مشکلاتی عدیده برای نانوایان ایجاد شود و برخی از آنها از روشهای دیگر برای تأمین هزینهها استفاده کنند. رئیس اتاق اصناف تهران در پایان گفت: باید به نانوایان کمک کنیم تا چرخ اقتصادی نانواییها به درستی بچرخد. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران