ارسال به دوست نسخه چاپي
عضو کمیسیون تسهیل و تجارت اتاق بازرگانی تهران:
تلاش اتاق بازرگانی تهران در حمایت از عبور موقت گندم و فراوری آرد در راستای بهبود صادرات
عضو کمیسیون تسهیل و تجارت اتاق بازرگانی تهران گفت: صنعت غذا، صنعتی است که همه آحاد جامعه در هر سطح از برخورداری، درگیر آن هستند و به دلیل استراتژیک بودن امنیت غذایی، دغدغه اصلی همه دولتها و کشورها، تأمین این مهم است.
محمدرضا غفرالهی در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: به دلیل اینکه در فضای امروز، مردم نسبت به غذای سالم و عناصر تشکیلدهنده آن حساستر شدهاند، تولید غذای سالم و مورد اقبال همگان از دسته مواردی است که روز به روز بر اهمیت آن افزوده میشود. وی افزود: به لطف خدا سرمایهگذاریهای بسیار خوبی در بحث صنعت غذای کشور انجام شده است، به طور مثال میتوان به بهکارگیری تکنولوژیهای روز دنیا در صنعت آردسازی یا شیرینی و شکلات اشاره نمود که باعث شده این صنعت در جایگاه خوبی در دنیا بایستد اما با توجه به تحریمهای ناجوانمردانه بینالمللی و نیز مشکلات بسیاری که در زمینه صادرات در کشور وجود دارد، متأسفانه صادرات صنایع غذایی کشور با آنچه باید باشد، فاصله بسیاری دارد. این نماینده بخش خصوصی در اتاق دهم تهران با اشاره به نقش اتاقهای بازرگانی به عنوان ستون اصلی بخش خصوصی در حمایت از صنایع مختلف به ویژه صنعت غذا بیان کرد: در کمیسیون تسهیل و توسعه تجارت اتاق تهران، بنا داریم در کنار شناسایی رویههای زائد و مزاحم صادرات و حذف آنها، پیگیری مستمری در خصوص تسهیل واردات موقت و انجام فراوری روی آنها و صادرات به کشورهای دیگر داشته باشیم. غفرالهی در پایان گفت: امیدوارم با آزادسازی نرخها و جلوگیری از قیمتگذاری دستوری، شرایطی ایجاد شود تا دخالت دولت در مسائل تولیدکنندگان و صادرکنندگان کاهش پیدا کند و ابزارهای نظارتی مبنی بر کنترل قیمت به سویی برود که در نهایت رشد تولید حاصل شود. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران