ارسال به دوست
نسخه چاپي
دستیار و مشاور استاندار مرکزی در امر تحول:
نهضت احیای نان کامل، در مسیر نقشه راه تحول اقتصادی و اجتماعی در راستای تأمین منافع عمومی انجام شد
دستیار و مشاور استاندار مرکزی در امر تحول گفت: در ستاد تحول استان، موضوعات نیازمند تحول را در ۵ محور مورد تمرکز قرار دادهایم تا ببینیم آیا منافع مردم در این ۵ محور تأمین شده است یا خیر که یکی از این محورها، محور اقتصاد است. موضوع زراعت و کشاورزی در ذیل اقتصاد در دستور کار قرار گرفته است.
امین جلالمنش در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: گندم یکی از منابع اقتصادی است که برای مردم تأمین ثروت میکند و امنیت غذایی و سلامت مردم به آن وابسته است. وی درباره طرح نهضت احیای نان کامل اظهار کرد: طرح نان کامل را به این دلیل در دستور کار قرار دادهایم که بتوانیم فرایند پایدار تأمین امنیت غذایی و سلامت مردم را نهادینه کنیم. در نهضت احیای نان کامل، مسئولین وظایفی مشخص دارند که در رأس آنها اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان بود و متوجه شدیم که آقای ملکی از قبل، موضوع طرح آرد کامل و نان کامل را در دستور کار قرار دادهاند اما این در اولویت مسئولین در دورههای قبل نبوده است. دستیار و مشاور استاندار مرکزی در امر تحول درباره راهاندازی دبیرخانه نهضت احیای نان کامل گفت: در همین راستا هر نهادی که نقطه قوت یا رسالتی در خصوص احیای نان کامل دارد، در این طرح شرکت کرد و از نهادهای گفتمانساز برای تبدیل این گفتمان به باور عمومی و پیشبرد اهداف اجرای این طرح بهره بردیم. جلالمنش درباره حمایت و ایجاد زیرساختها در تولید آرد کامل در کشور بیان کرد: تولید سایر محصولات بر پایه آرد کامل در مرحله تحقیق و توسعه است لذا ضروری است که شرکتها در این زمینه سرمایهگذاری داشته باشند. شرکت آرد سبوس گل آذین آشتیان توانسته است مشتریان قابل توجهی را جذب کند به گونهای که بخشی از آرد این کارخانه به استانهای دیگر ارسال میشود بنابراین ما زمینه حمایت از کارخانه آرد سبوس گل آذین آشتیان را در استان مرکزی فراهم کردیم. وی در پایان با ابراز رضایت از اجرای چنین طرحی در استان مرکزی گفت: با توجه به اینکه منافع عمومی را برای پیشرفت این طرح در دستور کار قرار دادهایم و این مهم بدون برخورداری از یک نقشه راه امکان نداشت، امیدواریم که بتوانیم در این طرح به موفقیت برسیم و تمام زنجیره از کشاورزان تا سیلوداران، آسیابانان، نانوایان و علیالخصوص مردم به عنوان جامعه هدف را مورد توجه قرار دهیم. در این نقشه راه، برای هریک از حلقههای زنجیره ارزش از مزرعه تا سفره، وضع احسن و بایدهای محققالوقوع در پهنهبندی استان تعیین گردید و پس از پایش وضع موجود و کشف فاصله بین آنچه باید باشیم و آنچه هستیم و احصاء مسائل عمومی این زنجیره، بسته خطمشی تحول از مزرعه تا سفره را با طرح نهضت احیای آرد و نان کامل شروع نمودیم. خوشبختانه تمام مردم رضایت ۱۰۰ درصدی از تولید و مصرف نان کامل در استان داشتهاند و برای اینکه فعالیت نانوایان را رصد کنیم، طرح رتبهبندی را در قالب کمیتههایی فعال خواهیم کرد تا بتوانیم از نزدیک بر روند تولید نان کامل در سطح استان به منظور اطمینان از تأمین منافع و رضایت عامه نظارت داشته باشیم. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران