ارسال به دوست نسخه چاپي
تأمین بخش قابل توجهی از آرد سنگک در استان مرکزی از سوی کارخانه آرد ویثران
مدیرعامل کارخانه آرد ویثران گفت: از همان ابتدای فعالیت خود اگر مشکلی در کیفیت آرد تولیدی رؤیت میشد، مانع توزیع آن میشدیم. در این ۹ سال که از فعالیت ما در کارخانه آرد ویثران میگذرد، همه تلاش خود را بر آن گذاشتهایم که آردی با کیفیت قابل توجه به دست مشتریان بدهیم.
یوسفی در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: تولید آرد سنگک نیاز به گندم باکیفیت دارد و تولید آن نسبت به آردهای دیگر دشوار است اما کیفیت آرد سنگک در کارخانه آرد ویثران به گونهای است که نانوایان متقاضی آرد سنگک در استان مرکزی بسیار زیاد هستند و بهترین آرد سنگک استان نیز در کارخانه آرد ویثران تولید و عرضه میشود. وی افزود: آرد سنگک تولیدی در کارخانه آرد ویثران، سبوسگیری ۱۰ درصد دارد، این در حالی است که در سایر استانها میزان سبوسگیری بیشتر از این است. این فعال صنعت آرد درباره تولید تخصصی آرد سنگک اظهار کرد: از همان ابتدا به دنبال تأمین گندم باکیفیت بودیم و این ویژگی ما را از سایر کارخانههای آرد استان متمایز میکرد و همه تلاش خود را بر آن گذاشتهایم که آرد با کیفیت مورد رضایت مشتریان تولید شود. کیفیت آرد سنگک کارخانه آرد ویثران مورد قبول مسئولین استانی هم است. یوسفی در ادامه درباره ارتباط با مشتریان در کارخانه آرد ویثران گفت: تمام مشتریان کارخانه آرد ویثران از کیفیت آرد این کارخانه رضایت کامل دارند و اگر مشکل احتمالی پیش آید، در کمترین زمان ممکن رفع خواهد شد. وی اضافه کرد: ۸۵۰ تن تولید آرد سنگک این کارخانه در طول ماه است، این در حالی است که ۱۵۰۰ تن سهمیه آرد این کارخانه تخمین زده شده و از این میان ۸۵۰ تن تولید آرد این کارخانه به آرد سنگک اختصاص یافته و باقیمانده آن آرد سایر نانهای سنتی است. مدیرعامل کارخانه آرد ویثران درباره دغدغه خود در زمینه تولید آرد باکیفیت گفت: در تولید آرد، سود مادی را اولویت قرار ندادهام و بر این عقیده هستم که با توجه به گندمی که دولت در اختیار کارخانههای آرد قرار میدهد، باید آردی را تولید کنم که نانوا بتواند نانی مأکول و قابل مصرف را تولید نموده و به دست مشتریان بدهد. اگر دولت گندم باکیفیت به کارخانههای آرد بدهد، نتیجه آن تولید آرد باکیفیت خواهد بود در غیر این صورت کارخانه آرد نمیتواند معجزه کند و نمیتوان از کارخانه توقع داشت که آرد باکیفیت تولید و عرضه کند بنابراین نیاز استان ما، گندم باکیفیت است و ما در کارخانه آرد ویثران همه تلاش خود را بر این اساس قرار دادهایم که اختلاط گندم به خوبی انجام شود. وی اضافه کرد: یکی دیگر از اقداماتی که ما در این کارخانه مورد توجه قرار میدهیم، این است که نمونه آرد پیش از توزیع پخته میشود تا از کیفیت نان آن اطمینان حاصل کنیم. یوسفی با تأکید بر اینکه میان نانوایان و کارخانه آرد ویثران اعتماد وجود دارد، اظهار کرد: تمام اصول را در تولید آرد بر این مبنا قرار دادهایم که نانوایان از کیفیت آرد ما رضایت داشته باشند. مدیرعامل کارخانه آرد ویثران در ادامه درباره آزمایشگاه این کارخانه گفت: فرایند آزمایش روی آرد به گونهای انجام میشود که محصول باکیفیت به نانوایان عرضه شود. به زبان ساده آرد کارخانه ویثران ری میدهد. خروجی کار یک کارخانه آرد باید به نحوی باشد که آرد تولید شده نیازهای نانوا را برطرف کند و ما در آزمایشگاه کارخانه، تمامی موارد را با حساسیت رعایت میکنیم که یکی از آن موارد، اصول استاندارد است. کوچکترین کوتاهی در این زمینه انجام نمیشود. قوت غالب مردم، نان است و باید به این موضوع اهمیت ویژه داده شود. وی افزود: تمام تلاش خود را به کار بستهایم تا با همکاری و مساعدت اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی، گندم کیفی تأمین کنیم. در مدت ۹ سال فعالیت خود در این کارخانه، خوشبختانه تمامی نانوایان خواستار آرد ویثران بودهاند و این یعنی ما در انجام مسئولیت خود موفق شدهایم. یوسفی در پایان گفت: دولت باید به فکر کارخانههای آرد باشد و اگر تدابیری برای رفع مشکلات و چالشهای پیش روی کارخانههای آرد اندیشیده نشود، این صنعت رو به افول خواهد رفت. مهمترین روش هم این است که یارانهای را به مردم پرداخت کند و اجازه دهد بازار، تصمیمگیرنده رقابت میان کارخانههای آرد باشد. یارانه پرداختی از سوی دولت بسیار زیاد است اما در عمل نتیجهای مطلوب حاصل نشده است. آرد ویژه نان سنگک، حرف اول را در استان مرکزی میزند مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد ویثران گفت: در آزمایشگاه کارخانه آرد ویثران، گندم از بدو ورود مورد آزمایش قرار میگیرد و حساسیت مدیریت کارخانه به گونهای است که کوچکترین مشکلی در پروسه بررسی و آزمایش محموله گندم در آزمایشگاه و کارخانه مشاهده نمیشود. معصومه غیاثی در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی بیان کرد: در کارخانه آرد ویثران، آرد ویژه نان سنگک، متقاضیان بسیار زیادی دارد و مورد توجه ویژه نانوایان استان مرکزی است. وی افزود: از آنجا که نانوایان استان از کیفیت آرد این کارخانه رضایت دارند، ما سعی میکنیم تمام فاکتورها را در تولید آرد رعایت کنیم. در مسیر تولید آرد، تمام آزمایشها از جمله میزان رطوبت، طبق استاندارد انجام میشود. غیاثی در بخش دیگری از گفتههای خویش درباره مشتریمداری در کارخانه آرد ویثران گفت: در این کارخانه، مشتریان برای ما اولویت دارند و ما تلاش میکنیم رضایت آنها را جلب کنیم. کیفیت آرد کارخانه ویثران به گونهای قابل قبول است که نانوایان درخواست افزایش سهمیه در سامانه را دارند. مهندسی یوسفی، دغدغه خود را بر افزایش کیفیت آرد قرار داده است. مدیر کنترل کیفیت کارخانه آرد ویثران در پایان گفت: خوشبختانه تاکنون نانوایان استان مشکلی با آرد این کارخانه نداشتهاند و در این مدت که من در این کارخانه مشغول به فعالیت هستم، همه تلاش خود را در راستای رضایت مشتریان به کار بستهام. مشتری در کارخانه آرد ویثران جایگاه دارد مشتریمداری یک فکر است، یک ایده است که برای هر تولیدکنندهای میتواند متفاوت باشد. اگر مشتریمداری بر اساس اصول و قوانینی طی شود، منجر به اعتماد میان طرفین میشود. اقدامی که کارخانه آرد ویثران آن را سرلوحه کار خود قرار داده است.
یوسف محمدی، نانوایی است که از مشتریان قدیمی و وفادار کارخانه آرد ویثران است. وی در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی گفت: 14 سال است که مشتری دائم و ثابت کارخانه آرد ویثران هستم و از کیفیت آرد این کارخانه بسیار رضایت دارم. کیفیت آرد در این کارخانه یکنواخت است.
این نانوا افزود: به جرأت میگویم کیفیت آرد کارخانه ویثران به گونهای مطلوب است که ما نمیتوانیم حواله خود را از کارخانه دیگر صادر کنیم.
محمدی با تأکید بر اینکه در کارخانه آرد ویثران به نانوا اهمیت و اعتبار داده میشود، اظهار کرد: نکته بسیار مهم و قابل توجه این است که در این کارخانه، نانوا از جایگاه برخوردار است و به وی احترام گذاشته میشود و همین مورد برای نانوا کافی است.
مرادبیگی، دیگر نانوایی است که از ابتدای تأسیس کارخانه آرد ویثران حواله خود را از این کارخانه صادر میکرده است.
وی در گفتوگو با خبرنگار نگاه هستی گفت: به غیر از آرد سنگک ویثران، با هیچ آردی حاضر به پخت نان سنگک نیستم. کیفیت آرد سنگک این کارخانه بینظیر است.
این نانوا درباره مهمترین ویژگی آرد سنگک ویثران گفت: درصد گلوتن این آرد به اندازه است و کمتر از نمک استفاده میکنیم.
مرادبیگی ادامه داد: خواسته ما از اداره کل غله این است که سهمیه آرد کارخانه ویثران را برای نانوایان سنگکپز اضافه کنند چرا که آرد سنگک این کارخانه، درجه یک است.
حقانی دیگر نانوای استان مرکزی، نانوای بربریپز شهر اراک است که آرد مورد نیاز خود را از کارخانه آرد ویثران تأمین میکند.
وی به خبرنگار نگاه هستی گفت: 5 سال است که مشتری کارخانه آرد ویثران هستم، کیفیت آرد این کارخانه عالی است و این موضوع را چندین بار به مهندس یوسفی، مدیرعامل کارخانه هم ابراز نمودهام.
این نانوا درباره مشتریمداری در کارخانه آرد ویثران گفت: همیشه پاسخگوی نانوایان هستند و همین نکتهای قابل توجه است که باعث میشود نانوایان به این کارخانه اعتماد کنند. چند بار به کارخانه آرد ویثران رفتهام و هرچه از مشتریمداری در این کارخانه بگویم کم است.
خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران