ارسال به دوست  نسخه چاپي 

نان پیتزای ناپلی و نان تخت بدون گلوتن پینسا به سبک رومی‌

Foods OGGI با هیجان اعلام می‌کند که نان پیتزای ناپلی بدون گلوتن و نان تخت پینسا به سبک رومی ‌بدون گلوتن (مورد علاقه‌های FABI)، هر دو به عنوان برندگان برجسته در 24Food و 20Bestigious شناخته شده‌اند. FABI، جوایز معتبر غذا و نوشیدنی 2024، جوایز این محصولات استثنایی را در انجمن رستوران‌های ملی هتل‌ها و متل‌ها که از 18 تا 21 مه ‌درPlace McCormick در شیکاگو برگزار شد، اهدا کرد.

 

به گزارش نگاه هستی به نقل از bakingbusiness، نان پیتزای ناپلی بدون گلوتن Foods OGGI و نان تخت بدون گلوتن پینسا با آردهای مرغوب و بدون گلوتن و GMOs ساخته شده است. این نان واقعاً طعم و بافت پیتزای سنتی اصیل نانوایان سبک ناپل را به تصویر می‌کشد. با ترکیب سنت ایتالیایی و نوآوری مدرن، این نان همه‌کاره را می‌توان برای انواع غذاها از جمله پیتزاهای سنتی، پیش‌غذاها، پیتای بدون گلوتن و دسرها استفاده کرد.

کاتالدو از Foods OGGI گفت: مفتخریم که به عنوان یکی از محصولات مورد علاقه FABI در سال 2024 شناخته شده‌ایم و مشتاقانه منتظریم نان پیتزای ناپلی بدون گلوتن و نان تخت پینسا‌ بدون گلوتن به سبک رومی خود را در تأثیرگذارترین رویداد صنعت خدمات غذایی به نمایش بگذاریم. با حضور ده‌ها هزار متخصص از سراسر جهان، این نمایشگاه فرصتی مناسب را برای معرفی نان پیتزای بدون گلوتن به خریداران جدیدی ارائه می‌کند که به دنبال راه حلی مناسب و ممتاز برای مؤسسات خدمات غذایی و پاسخگویی به تقاضای فزاینده برای محصولات بدون گلوتن هستند.

جوایز FABI، انجمن ملی رستوران‌ها، نشان‌دهنده آینده‌نگرترین و خلاقانه‌ترین سلیقه‌هایی است که رویکردهای بازار را هدایت می‌کنند، مشتریان را خوشحال می‌کنند و منویی گسترده را به سراسر صنعت ارائه می‌کنند که بر افزایش سودآوری متمرکز است. جایزه FABI از سوی یک هیأت مستقل از داوران از سراسر صنعت خدمات غذایی که نماینده برخی از شناخته‌شده‌ترین برند‌ها و سازمان‌ها هستند، ارزیابی می‌‌شود. امسال، داوران، نوآورانه‌ترین و تأثیرگذارترین محصولات را انتخاب کردند تا به عنوان موارد دلخواه FABI معرفی شوند. دریافت‌کنندگان به دلیل سلیقه‌های جدید، هیجان‌انگیز، منحصربه‌فرد بودن در بازار، جذابیت برای جامعه اپراتورها، رویکرد خلاقانه و معرفی فرصت‌های جدید سودآوری انتخاب شدند.

تام سیندریک، رئیس نمایشگاه انجمن ملی رستوران‌ها گفت: امسال واقعاً سالی استثنایی برای محصولات غذایی و نوشیدنی است. محصولات حاضر در حال شکستن موانع جدید در طعم، خلاقیت و بسته‌بندی هستند و آینده غذا و نوشیدنی را شکل می‌دهند. به عنوان بزرگ‌ترین و قابل اعتمادترین رویداد خدمات غذایی در جهان، نمایشگاه همچنان جایی است که رویکردهای بزرگ بعدی صنعت متولد می‌شود و به عنوان سکوی پرتاب برای شرکت‌ها جهت نمایش محصولات جدید عمل می‌کند.

 

درباره Foods OGGI

Foods OGGI انقلابی در پیتزای ایتالیایی لذیذ و بدون گلوتن ایجاد کرده است. خاستگاه این کمپانی در ناپل ایتالیا نهفته است، شهری که استاندارد طلایی پیتزا و پاستا را تعیین کرد. این کمپانی با استفاده از ریشه‌ها و دستور‌العمل‌های ناپلی خود، طعم‌های سنتی ایتالیایی را با استفاده از بهترین مواد بدون گلوتن و GMO خلق کرد. برای اطلاعات بیشتر در مورد Foods OGGI و محصولات برنده جایزه، لطفاً از وبسایت از www.oggifoods.com بازدید کنید یا با sales@oggifoods.com تماس بگیرید.

 

درباره نمایشگاه انجمن رستوران‌های ملی

 نمایشگاه انجمن رستوران‌های ملی هتل‌ها و متل‌ها، تأثیرگذارترین رویداد خدمات غذایی نیمکره غربی است که نوآوری‌ها و روندهای صنعت را به نمایش می‌گذارد. از سال 1919، همه‌ساله این نمایشگاه، اپراتورهای رستوران و متخصصان خدمات غذا را برای چهار روز نمایش و ارائه نمونه‌ها، آموزش و شبکه‌سازی تحت رهبری افراد مشهور گرد هم می‌آورد. این نمایشگاه یک جامعه جهانی را متحد می‌کند و امکان اکتشاف آخرین پیشرفت‌ها در غذا، نوشیدنی، تجهیزات، فناوری و راه‌حل‌های پیشروی صنعت را فراهم می‌کند. این نمایشگاه متعلق به اینفورما و با مشارکت انجمن رستوران‌های ملی است.