ارسال به دوست  نسخه چاپي 

مؤسسه فردوس ماندگار صدرا و نقش آن در آموزش مهارت‌های تخصصی در حوزه نان، شیرینی و شکلات

مؤسسه فردوس ماندگار صدرا به‌عنوان یکی از پیشروان حوزه صنعت و آموزش به‌ویژه در بخش نانوایی و شیرینی‌پزی، نقشی بسزا در توسعه مهارت‌های حرفه‌ای دارد. این مؤسسه با هدف پر کردن خلأهای آموزشی در این حوزه، تلاش کرده است که با همکاری وزارت آموزش و پرورش، رشته‌ مهارتی مربوط به نانوایی، شیرینی‌پزی و شکلات‌سازی را در هنرستان‌ها راه‌اندازی کند. این مؤسسه علاوه بر تجهیز هنرستان‌ها، تدوین و تألیف منابع آموزشی و تربیت مربیان این رشته مهارتی را در دستور کار خود قرار داده است.

 

مهندس حبیب‌ا... حداد، رئیس هیأت مدیره مؤسسه فردوس ماندگار صدرا در گفت‌وگو با خبرنگار نگاه هستی از تلاش‌های صورت‌گرفته برای توسعه آموزش در بخش نانوایی و شیرینی‌پزی در هنرستان‌های کار و دانش سخن گفت.

وی اظهار کرد: با توجه به اهمیت بالای این حوزه در اقتصاد و نبود آموزش‌های هدفمند و سیستمی، مؤسسه فردوس ماندگار صدرا با همکاری وزارت آموزش و پرورش، اقدام به راه‌اندازی رشته‌ای تحت عنوان «نان، شیرینی و شکلات» در هنرستان‌ها کرده است. این دوره سه‌ساله شامل آموزش مباحث تئوری و عملی است که هنرجویان را برای ورود به بازار کار آماده می‌کند.

مهندس حداد افزود: تا به امروز مؤسسه در تربیت مربیان و تجهیز هنرستان‌های همکار نقشی بسیار مؤثر داشته است به نحوی که از مهرماه امسال، 50  هنرستان در سراسر کشور، آموزش این رشته مهارتی را در دستور کار خود دارند.

 

استقبال از منابع آموزشی و حمایت از هنرستان‌ها

وی در ادامه به استقبال گسترده از منابع آموزشی تهیه ‌شده از سوی این مؤسسه اشاره نمود و بیان کرد: بیش از ۱۲ جلد کتاب آموزشی از سوی مؤسسه فردوس ماندگار صدرا تدوین و تألیف شده و در تدوین آن‌ها از بهترین منابع روز دنیا استفاده شده است. خوشبختانه، فارغ‌التحصیلان این رشته نیز با استقبال خوب از سوی بازار کار مواجه می‌شوند و شرکت‌ها و مؤسسات مختلف در صف جذب این نیروهای کار ماهر قرار دارند.

 

موفقیت‌های بین‌المللی هنرجویان در مسابقات مهارت

رئیس هیأت مدیره مؤسسه فردوس ماندگار صدرا همچنین از موفقیت یکی از هنرجویان این رشته در مسابقات ملی مهارت خبر داد و گفت: برای اولین بار، یک هنرجوی ایرانی در این مسابقات موفق به کسب رتبه اول در «رشته نان»  شد و به مسابقات جهانی راه یافت که این موضوع نشان‌دهنده استعداد و توانمندی‌های هنرجویان ما است که با آموزش‌های لازم می‌توانند در سطح جهانی رقابت کنند.

 

آینده روشن برای توسعه آموزش‌های تخصصی

مهندس حداد در پایان با اشاره به توسعه روزافزون این رشته و برنامه‌های آتی مؤسسه گفت: امید است با ادامه این روند، شاهد موفقیت‌های بیشتر در این حوزه باشیم. این مسیر، علاوه بر برکت برای کسب‌وکارها و کشور، فرصت‌های فراوان برای جوانان ایجاد خواهد کرد.

گفتنی است مؤسسه فردوس ماندگار صدرا با تلاش برای پرورش نیروی کار متخصص در حوزه نانوایی و شیرینی‌پزی، گام‌هایی مهم در راستای ارتقای سطح آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برداشته است و این روند، با استقبال گسترده و موفقیت‌های بیشتر همراه خواهد بود و نگاه هستی این اقدام راهبردی را به مسئولین این مؤسسه تبریک می‌گوید.

 

خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران