ارسال به دوست
نسخه چاپي
حضور مجتمع بابک پخت در دومین جشنواره ملی نان کرمان
صادق حسینی، مدیرعامل مجتمع بابک پخت، در دومین جشنواره ملی نان کرمان حضور یافت و به معرفی محصولات خود پرداخت. این مجتمع تولیدی صنعتی با هدف حفظ کیفیت محصولات خانگی و ارتقای استانداردها، تلاش میکند که بدون استفاده از اسانسها، نانهایی سالم و خوشمزه را تولید کند.
حسینی در توضیح فعالیت مجتمع بابک پخت، به نگاه هستی گفت: ما سعی کردهایم محصولات خانگی را با حفظ طعم و کیفیت در صنعت مواد غذایی ارائه کنیم. نان بربری خشک، انواع کیک و محصولات بلوچ و کلمبوس از جمله محصولات ما هستند که بدون استفاده از مواد نگهدارنده تولید میشوند. وی در خصوص حضور در جشنواره امسال بیان کرد: سال گذشته اطلاعاتی درباره این جشنواره نداشتیم اما امسال با برقراری ارتباط با سازمان صمت، موفق به دریافت مجوز و شرکت در این نمایشگاه شدیم. استقبال مردم از غرفه ما بسیار خوب بود و این موضوع، ما را خوشحال کرد. مدیرعامل مجتمع بابک پخت تأکید کرد: ما بیشتر روی تولید نانهای سلامتمحور تمرکز کردهایم. در مجموع، میتوان گفت که حدود 11 تا 13 درصد از محصولات ما در این راستا طراحی شدهاند. حسینی در ادامه خاطرنشان کرد: جشنواره امسال، فوقالعاده بود. همه محصولات به خوبی معرفی شدند و نمایندگان کارخانههای آرد و سازندگان دستگاهها نیز در این نمایشگاه حضور داشتند. این امر نشاندهنده اهمیت جشنواره در ارتقای صنعت نانپزی کشور است. وی در پایان از مسئولین و دستاندرکاران برگزاری جشنواره قدردانی کرد و گفت: این نمایشگاه، فرصتی عالی برای معرفی محصولات و تبادل اطلاعات در صنعت نان است و امیدواریم در سالهای آینده نیز ادامهدار باشد. گفتنی است مجتمع بابک پخت با هدف ترویج نانهای سالم و باکیفیت در صنعت غذای کشور، به تلاش خود ادامه خواهد داد و به دنبال ارتقای سطح آگاهی جامعه درباره محصولات نانمحور خواهد بود. خبرنگار: ساناز مرادیان عنبران