ارسال به دوست
نسخه چاپي
مهرزاد جمشیدی، رئیس انجمن صنفی آرد استان فارس:
تأکید بر آموزش نانوایان و توجه به نانهای سنتی در کشور
سیستم پخت نان تخت سنتی گرم، مطابق سلیقه مردم ما است. این نانها، یکی از بهترین سیستمهای توزیع در کشور را دارند و ما باید بیش از پیش به استقبال این نانها برویم.
مهرزاد جمشیدی، رئیس انجمن صنفی آرد استان فارس با ذکر مطلب فوق اظهار کرد: در مقاطعی، دولتها تصمیم به رواج نانهای غیربومی در کشور گرفتند که این پروژه با شکست مواجه شد چون در مقابل ذائقه و سلیقه مردم نمیتوان ایستاد. از سوی دیگر، برخی کارشناسان که برای نصب دستگاههای صنعتی به کشور ما آمدند، با رؤیت مراحل تولید نان سنگک، این نان را از جمله نانهای سنتی سالم و ویژه مردم ایران دانستند لذا وظیفه ما، حمایت از تولید این نانها است که مطابق تقاضای مصرفکننده ایرانی است و بهتر است به جای اینکه بخواهیم نانهای غیربومی را رواج دهیم، به پروسه تولید نانهای سنتی کشورمان توجه کنیم. وی بر لزوم توسعه آموزشهای پخت نان در کشور تأکید نمود و تصریح کرد: در جلسهای که با نانوایان داشتیم، وجود نیروهای جوان و نوجوان در این شغل که با توجه به سختی کار در این حوزه خیلی برای جوانان جذاب نیست، توجهمان را جلب کرد که اگر بتوانیم با توسعه بحث آموزش با همکاری اتحادیه نانوایان، انجمن صنفی صنایع آرد و اداره کل غله و خدمات بازرگانی، آموزش این قشر جوان را بیش از پیش در دستور کار داشته باشیم، با وجود نیروی مهارتدیده جوان میتوانیم از کیفیت و سلامت نانهای سنتی مورد توجه مردم اطمینان حاصل نماییم. جمشیدی با بیان اینکه خوشبختانه اتحادیه نانهای سنتی و حجیم در فارس تحت مدیریت یک شخص اداره میشود، اظهار کرد: جناب اسدسنگابی، رئیس اتحادیه نانوایان شیراز، با تکیه بر تجربیاتی که در مشاغل دولتی و صنف نانوایی داشتهاند، به خوبی صنف نانوایان را راهبری مینمایند و در تعامل با انجمن صنفی صنایع آرد و اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان، انتظار میرود روزبهروز شاهد رشد و توسعه نانواییهای سنتی و حجیم در استان فارس و در شهر شیراز باشیم. خبرنگار: ندا کاظمی ترکی