ارسال به دوست
نسخه چاپي
مهندس زارع، معاون بازرگانی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان فارس:
تأکید بر آموزش در پخت نان مأکول
گندم مصرفی استان فارس، 600 هزار تن در سال است.
مهندس زارع، معاون بازرگانی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان فارس با ذکر مطلب فوق اظهار کرد: تولید گندم سال گذشته استان، 900 هزار تن بود که به دلیل بارندگی بیموقع، عملکردی کم در استان داشتیم. وی بر لزوم اختلاط و استانداردسازی کیفی گندم ارسالی به کارخانهها تأکید نمود و تصریح کرد: برای استحصال آردی باکیفیت پایدار، در دسترس بودن گندم کیفی ضرورت دارد، از این رو به مسئولین شرکت بازرگانی دولتی ایران پیشنهاد کردیم که بخشی از گندم کیفی استان در اختلاط و استانداردسازی کیفی مورد استفاده قرار گیرد. معاون بازرگانی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان فارس، در دسترس بودن آرد کیفی را پیشنیاز پخت نان مأکول دانست و گفت: برای پخت نان خصوصاً نان حاصل از آرد کامل، در دسترس بودن ماده اولیه کیفی ضروری است همچنین نانوایان هم در پخت نان باید استفاده از نیروی کار مهارتدیده را در دستور کار داشته باشند. مهندس زارع با بیان اینکه سهمیه نانوایان باید براساس متوسط فروش در نظر گرفته شود، اظهار کرد: آهنگ فروش نسبت به فصول سال، متفاوت است در فصل زمستان، افت فروش داریم بالعکس در فصل تابستان با افزایش تقاضا برای نان مواجه هستیم لذا برای تعیین سهمیه باید دستورالعملی باشد که میانگین در نظر گرفته شود. وی بر لزوم برگزاری دورههای آموزشی عملی با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفهای تأکید نمود و تصریح کرد: پس از مواد اولیه پخت، تبحر و تخصص نانوا تأثیری بسزا در پخت نان مأکول دارد لذا گذراندن دورههای آموزشی پخت برای نانوایان ضروری است. معاون بازرگانی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان فارس با بیان اینکه نانوایان از اقشار زحمتکش جامعه هستند، اظهار کرد: متصدیان نانوایی که خصوصاً در حوزه تولید با آرد کامل فعالیت میکنند، از صبح اول وقت تا پاسی از شب بر مراحل تولید و عرضه نظارت میکنند تا بهترین نان را در اختیار شهروندان بگذارند. مهندس زارع در پایان خواستار عرضه آرد کیفی به نانوایان شد و خاطرنشان کرد: انتظار میرود کارخانهها با تولید آرد با کیفیت یکنواخت، نانوایان را در تولید نان مأکول حمایت کنند. خبرنگار: ندا کاظمی ترکی