ارسال به دوست
نسخه چاپي
تغییر بازار شکلات به تولید محلی و قیمت رقابتی، با ترکیب شکلاتهای باکیفیت
تا سال 2024، ارزش بازار شیرینیسازی ایالات متحده حدود 26/59 میلیارد دلار بوده که نشاندهنده رشد 8/5 درصدی نسبت به سال 2023 است. چنین رشدی به این زودی پایان نخواهد یافت؛ پیشبینیهای بلندمدت، افزایش ۱۷ درصدی با نرخ رشد ۵ درصد را در صورت تعدیل تورم از سال 2024 تا 2029 نشان میدهد.
به گزارش نگاه هستی به نقل از ConfectioneryNews، امروزه مصرفکنندگان به طور فعال به دنبال فرمولاسیون محصول جدید و تجربیات چندحسی هستند که بر طعم، بافت و حس دهان تمرکز دارند. این تغییر باعث ایجاد نوآوری در تولید شکلات میشود و فرصتهایی جدید را برای تولیدکنندگان داخلی ایجاد میکند. صنعت جهانی شکلات به دلیل افزایش قیمت کاکائو، اختلالات مرتبط با آبوهوا و چالشهای زنجیره تأمین، دستخوش تحولات سریع میشود. مصرفکنندگان و متخصصان مواد غذایی به سمت شکلاتهایی گرایش دارند که بر اصالت، منابع محلی و نوآوری تأکید دارند. یکی از برجستهترین پیشرفتها در این فضا، ظهور طیفهای شکلاتی است که بهطور یکپارچه هنر سنتی اروپایی را با تولیدات مستقر در ایالات متحده ترکیب میکند. این محصولات بهترینهای هر دو جهان را ارائه میکنند. ترکیبی از تکنیکهای تصفیه شده و میراث شکلاتسازی اروپایی با قابلیت دسترسی و کارایی تولید محلی. این ادغام نهتنها تجربهای عالی را تضمین میکند بلکه کاربردهای همهکاره را برای طیفی وسیع از حرفهایهای شیرینیپزی ارائه میکند. نمونه بارز آن RENO X گروه IRCA است؛ طیفی جدید از شکلاتهای محلی تولید شده که به طور یکپارچه هنر ایتالیایی را با تولید ایالات متحده ترکیب میکند و در انواع شکلات تیره، شیری و سفید موجود است. گروه IRCA از همان فرایند تولید، تجهیزات و مالکیت معنوی استفاده خواهد کرد که در اروپا و ایالات متحده استفاده میکند. گروه IRCA به گسترش مجموعههای محلی خود ادامه خواهد داد که شامل پخت چیپس و تکههای شکلات، پر کردن داخل شکلات و سایر طیفهای شکلات و ترکیبات آن درفصل بهار است. این اقدامات، افزون بر خط شکلات RENO X است که از مارس 2025 از طریق توزیع شکلات در دسترس خواهد بود. این خطوط جدید، راهحلهای چندحسی را ارائه میکنند که مشتریان به دنبال آن هستند. گروه IRCA راهحلهای محصول شکلات را برای تولیدکنندگان مواد غذایی در سراسر ایالات متحده فراهم میکند و تضمین میکند که آنها به راهحلهای شکلات ممتاز بدون افت کیفیت دسترسی دارند. چنین کارخانههای شکلاتسازی مستقر در ایالات متحده، نقشی مهم در ارائه این محصولات ایفا میکنند البته به کمک امکانات جدید که تواناییهای متخصصان مواد غذایی را بیشتر میکند و آنها را قادر میسازد تا محصولات استثنایی مطابق با ترجیحات در حال تکامل مشتری تولید کنند. آینده صنعت شکلات ایالات متحده در سرمایهگذاری مستمر در شیوههای پایدار، نوآوری و مشارکت مصرفکننده نهفته است. با ادغام فرایندهای تولید هوشمند و مواد تشکیلدهنده محلی، تولیدکنندگان شکلات میتوانند ثبات را حفظ کنند، ضایعات را کاهش داده و کارایی را افزایش دهند. همانطور که آگاهی مصرفکننده رشد میکند، برندهایی که میتوانند تعهد خود را به کیفیت و پایداری به طور مؤثر بیان کنند، ارتباطاتی قویتر با مخاطبان خود برقرار خواهند کرد. همانطور که صنعت شکلات به تکامل خود ادامه میدهد، شکلاتهای باکیفیت محلی درخط مقدم باقی خواهند ماند و جایگزینی پایدار، نوآورانه و راحت برای گزینههای وارداتی ارائه خواهند کرد. با سرمایهگذاریهای استراتژیک و تمرکز بر اصالت، تولیدکنندگان شکلات در ایالات متحده، موقعیتی خوب برای شکل دادن به آینده تولید شکلات دارند. با پرداختن به چالشها، استفاده از فرصتها و استفاده از قدرت تولید محلی، این صنعت میتواند در بازار رقابتی جهانی به رشد خود ادامه دهد. گروه IRCA یک رهبر جهانی در مواد غذایی با کیفیت بالا، متخصص در تولید شکلات و خامه و پرکردن داخل شکلاتها با میوهها، پسته و تزئینشان است. این شرکت با بیش از ۱۰۰ سال میراث ایتالیایی، ۲۱ مرکز تولید را در سراسر اروپا، ایالات متحده و ویتنام دارد و به مشتریان در بیش از ۱۰۰ کشور خدمات ارائه میکند. گروه IRCA از طریق مجموعهای از برندهای مشهور IRCA مانند Dobla، JoyGelato، Ravifruit، Cesarin، Graffiti Sprinkles و Domori، از سال 1919 راهحلهای نوآورانه و روندمحور را ارائه میکند که متخصصان را قادر میسازد محصولات استثنایی را به آسانی تولید کنند.